Un medic din cadrul ISIS făcea ”experimente NAZISTE” pe prizonieri. Până şi jihadiştii au fost îngroziţi de atrocităţile sale

Un fost medic din Marea Britanie, care s-a alăturat Statului Islamic, a desfăşurat ”experimente naziste” pe prizonierii săi, potrivit presei internaţionale.

10754 afișări
Imaginea articolului Un medic din cadrul ISIS făcea ”experimente NAZISTE” pe prizonieri. Până şi jihadiştii au fost îngroziţi de atrocităţile sale

Un medic din cadrul ISIS făcea ”experimente NAZISTE” pe prizonieri. Detalii înfiorătoare despre acţiunile care i-au îngrozit şi pe luptătorii jihadişti

 

Medicul, pe numele lui Issam Abuanza (40 de ani), a condus o echipă de 10 oameni. Toţi subordonaţii lui au efectuat teste cu chimicale încă necunoscute pe prizonierii ISIS, scrie Metro.
 
Abuanza ar fi fost ajutat de Mohammad Anwar Miah, un fost farmacist din oraşul britanic Birmingham. El le-ar fi scos prizonierilor organele pentru a fi transplantate jihadiştilor răniţi pe câmpul de luptă.
 
Abuanza ar fi deţinut şi funcţia de ”Ministru al Sănătăţii” în cadrul Statului Islamic în anul 2015. El şi-ar fi abandonat soţia şi copilul în anul 2014, fiind radicalizat în oraşul Sheffield. Se crede că Abuanza ar dus la capăt experimentele, în ciuda faptului că unii dintre luptătorii ISIS erau împotriva lor.
 
În prezent, când Statul Islamic a pierdut teritorii masive, iar Abuanza s-ar ascunde de frica inamicilor într-o peşteră din apropierea unui oraş din Siria.
 

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici