Un neurochirurg susţine că starea lui Schumacher s-a deteriorat considerabil: „Nu mai seamănă deloc cu omul pe care-l cunoşteam”

Un celebru neurochirurg face afirmaţii sumbre despre starea lui Michael Schumacher, acesta se află într-o continuă deteriorare, în urma accidentului de schi pe care l-a suferit în 2013, relatează Daily Mail

2635 afișări
Imaginea articolului Un neurochirurg susţine că starea lui Schumacher s-a deteriorat considerabil: „Nu mai seamănă deloc cu omul pe care-l cunoşteam”

Starea lui Michael Schumacher s-a deteriorat considerabil. Nu mai seamănă deloc cu omul pe care-l cunoşteam

Conform unui cunoscut neurochirurg din Bologna, starea fostului pilot de curse Michael Schumacher s-a deteriorat considerabil la nivel muscular, organic şi osos, la şase ani de la teribilul accident de schi, relatează Daily Mail

Fostul pilot a suferit un traumatism cerebral care i-a fost aproape fatal, când s-a lovit cu capul de o piatră în timp ce era la schi în Alpii Francezi. Schumacher a fost o lungă perioadă în comă din care ulterior s-a trezit.

Un prolific specialist în neurochirurgie, Nicola Acciari, a afirmat că fostul pilot nu mai seamănă deloc cu omul care era odată.

Medicul neurochirurg susţine că structura osoasă, musculară şi organică a fostului pilot de curse s-a deteriorat considerabil în urma loviturii la cap suferite în acidentul de schi.

Informaţiile survin după ce managerul lui Michael Schumacher, Todt a făcut câteva declaraţii cu privire la starea acestuia.

Todt a afirmat că, în ciuda faptului că Schumacher nu mai este în stadiu vegetativ, acesta este incapabil să comunice.

Soţia lui Michael Schumacher a transmis anul trecut, cu ocazia aniversării a şase ani de la accident, un mesaj pe reţelele de socializare în care încuraja pe toţi cei care se confruntă cu o afecţiune gravă să lupte în continuare.

Fostul manager al lui Schumacher, Wili Weber o acuză pe fosta soţie a pilotului că ascunde adevărul despre starea acestuia. 

"Nu ştiu ce progrese face Michael, ştiu că a fost supus unei încercări foarte dure, mi-ar plăcea să-i strâng mâna sau să-i ating chipul, însă din păcate soţia lui mi-a interzis accesul la el. Probabil se teme că atunci când voi vedea starea în care se află Schumacher, voi face public adevărul. Ştiu că Michael se va folosi de orice şansă care există pentru a se recupera", a declarat Wili Weber. 

Ultima schimbare majoră în privinţa stării lui Michael Schumacher a fost anul trecut când a suferit o procedură de transfuzie cu celule stem la un spital din Paris, iar medicii au declarat că pacientul este conştient. 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici