Un nou film din seria "Omul Păianjen" va fi lansat în 2014

Studiourile Sony Pictures au anunţat vineri că o continuare a filmului "The Amazing Spider-Man", care va apărea pe marile ecrane în iulie 2012, va fi lansată pe 2 mai 2014.

648 afișări
Imaginea articolului Un nou film din seria "Omul Păianjen" va fi lansat în 2014

Un nou film din seria "Omul Păianjen" va fi lansat în 2014 (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Este un lucru destul de rar ca un studio de cinema să anunţe atât de devreme o continuare a unui film care nici măcar nu a fost lansat pe marile ecrane. Însă şefii studiourilor Sony Pictures par a fi încrezători în succesul pe care îl va avea al patrulea film din celebra franciză, "The Amazing Spider-Man", în care rolul celebrului Om Păianjen este jucat de tânărul Andrew Garfield.

În februarie anul acesta, au fost confirmate titlul acestui film şi data premierei - 3 iulie 2012. Filmările au început în decembrie 2010.

Regia filmului "The Amazing Spider-Man" este semnată de Marc Webb, regizorul filmului "(500) Days of Summer", în care au jucat Joseph Gordon-Levitt şi Zoey Deschanel. James Vanderbilt, care a scris scenariile pentru "Zodiac" şi "The Losers", este scenaristul filmului "The Amazing Spider Man".

Din distribuţie fac parte, pe lângă Andrew Garfield, în rolul Omului Păianjen, Sally Field, Martin Sheen, Emma Stone şi Rhys Ifans.

Garfield, care debutează în rolul Omului Păianjen, a jucat deja în câteva filme, printre acestea numărându-se "Dr. Parnassus/ The Imaginarium of Doctor Parnassus", ultimul lungmetraj în care a apărut regretatul Heath Ledger, şi în "Leii mor pentru miei/ Lions for Lambs" (2007), cu Tom Cruise, Meryl Streep şi Robert Redford. Tânărul actor face parte din distribuţia filmului "Reţeaua de socializare/ The Social Network" despre creatorul reţelei Facebook.

Precedentele trei filme ale francizei "Omul Păianjen" au generat încasări de peste 2,5 miliarde de dolari pe plan mondial. Rolul principal a fost interpretat în toate cele trei lungmetraje precedente de actorul Tobey Maguire.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici