Un nou single al lui Michael Jackson va fi lansat în octombrie

Un nou single al lui Michael Jackson, intitulat "This Is It", va fi lansat pe 12 octombrie, au anunţat, miercuri, reprezentanţii Sony Music Entertainment, informează Reuters.

69 afișări
Imaginea articolului Un nou single al lui Michael Jackson va fi lansat în octombrie

Un nou single al lui Michael Jackson va fi lansat în octombrie (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Piesa, în care fraţii lui Michael Jackson fac backing vocals, va fi inclusă pe un disc dublu care va cuprinde muzică inspirată din filmul "This Is It".

Pelicula va fi lansată luna viitoare şi prezintă ultimele zile de repetiţii ale regretatului Michael Jackson, care se pregătea pentru o serie de show-uri la Londra.

Michael Jackson a încetat din viaţă pe 25 iunie, în Los Angeles, la vârsta de 50 de ani, în urma unei supradoze de medicamente. Poliţia americană a calificat moartea sa drept "omucidere".

Albumul dublu "This Is It" va fi lansat în toată lumea pe 26 octombrie, iar în America de Nord - pe 27 ale aceleiaşi luni.

Două versiuni ale noului cântec vor fi incluse pe primul disc, care va mai cuprinde şi înregistrări originale ale hiturilor lui Jackson, în ordinea în care acestea vor apărea şi în film.

Al doilea disc al albumului va prezenta versiuni nelansate ale altor piese ale lui Michael Jackson.

Filmul "This Is It" va fi lansat în cinematografe pe 28 octombrie şi va rula timp de două săptămâni.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici