Un nou single Spice Girls a ajuns pe internet

Un nou single al trupei reunite Spice Girls, "Headlines", a ajuns pe internet, luni, cu câteva săptămâni înainte de lansarea lui oficială.

3 afișări
Imaginea articolului Un nou single Spice Girls a ajuns pe internet

Un nou single Spice Girls a ajuns pe internet

Casa de discuri a trupei, EMI, a făcut apel la avocaţii săi pentru a elimina melodia de pe YouTube.

Single-ul este un material clasic Spice Girls, în stilul hitului lor "2 Become 1", care în 1996 a ajuns pe primul loc în topurile muzicale britanice. Mel C, Sporty Spice, are cel mai lung solo dintre toate membrele trupei, informează The Sun.

Single-ul, care va fi difuzat marţi la emisiunea lui Chris Moyles de pe postul Radio 1, va fi imnul galei de caritate Children In Need. Melodia va fi lansată online pe 5 noiembrie şi în magazinele de profil, pe 19 noiembrie.

Trupa Spice Girls urmează să mai lanseze şi un album "Greatest Hits", pe 12 noiembrie.

Mult-aşteptatul turneu de revenire va debuta pe 2 decembrie, Spice Girls urmând să concerteze la Vancouver, San Jose, Los Angeles, Las Vegas, New York, Shanghai, Madrid, Beijing, Londra şi Cape Town.

Ultima dată când cele cinci Spice Girls - Victoria Beckham, Melanie Brown, Emma Bunton, Melanie Chisholm şi Geri Halliwell - au apărut împreună pe scenă a fost în mai 1998, înainte de plecarea lui Geri, care a dus şi la despărţirea formaţiei, în 2001.


Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici