Un panou publicitar cu Kate Moss a cazut. Patru persoane au fost ranite

Un panou publicitar cu top modelul britanic Kate Moss, ce avea o înălţime de 4,5 metri, s-a prăbuşit peste patru persoane, pe o stradă comercială din Londra.

114 afișări
Imaginea articolului Un panou publicitar cu Kate Moss a cazut. Patru persoane au fost ranite

Kate Moss (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Panoul din lemn, care o prezintă pe Kate Moss pozând într-o reclamă pentru brandul Mango, a rănit patru persoane, pe Oxford Street din Londra, considerată cea mai aglomerată arteră comercială din Marea Britanie, informează dailymail.co.uk.

Trei femei şi un bărbat au fost transportaţi la spital.

Potrivit presei britanice, una dintre victime a fost accidentată la nivelul spatelui, iar celelalte trei au suferit doar câteva răni minore.

Mulţi dintre cumpărătorii aflaţi pe Oxford Street la ora producerii accidentului au postat pe Twitter o serie de fotografii ce prezintă opt ofiţeri de poliţie care încercau să ridice panoul şi să îl menţină în poziţie verticală.

O parte a acestei artere comerciale a fost închisă pentru trafic de organele de poliţie, pentru a permite serviciilor de urgenţe să ajungă la faţa locului.

Potrivit unei surse din departamentul de pompieri din Londra, la locul producerii accidentului au sosit trei autospeciale de pompieri, câteva echipaje de poliţie şi câteva unităţi mobile ale serviciilor de ambulanţă.

Ministerul Sănătăţii şi Siguranţei Publice din Marea Britanie a fost informat în legătură cu acest incident şi a anunţat că va iniţia o anchetă.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici