Un pensionar a dat peste un „breloc” ciudat, uitat într-un sertar. Când l-a evaluat, bărbatul a avut surpriza vieţii: poate deveni multimilionar

Un pensionar din Somerset , Marea Britanie, a descoperit o amuletă care reprezintă un câine, într-un sertar din garaj.

21477 afișări
Imaginea articolului Un pensionar a dat peste un „breloc” ciudat, uitat într-un sertar. Când l-a evaluat, bărbatul a avut surpriza vieţii: poate deveni multimilionar

Un pensionar a dat peste un „breloc” ciudat într-un sertar. Când l-a evaluat a avut surpriza vieţii: poate deveni multimilionar dacă îl vinde

Alfred Correya, în vârstă de 66 de ani, a dat peste obiect accidental. Acesta i-a aparţinu tatălui băratului, care a fost dealer de pietre preţioase aduse din India. „Tatăl meu a achiziţionat tot felul de piese, dar acest câine a fost văzut ca un fel de breloc. Cumva s-a înşelat”, a declarat Correya, pentru The Sun.

Experţii cred că amuleta are o vechime de 4.000 - 5.000 de ani, este originară din China şi o valoare care poate ajunge la 3 milioane de lire sterline.

Amuleta este realizată din jad, potrivit lui Alexander Clement, de la Halls Auctioneers. El a evaluat obiectul la 2-3 milioane de lire sterline.

Potrivit cercetărilor făcute de Correya, amuleta a fost înmormântată împreună cu o persoană şi a fost ulterior furată de hoţi.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici