Un porc mistreţ pune pe fugă doi poliţişti germani

Vizitele făcute de porcii mistreţi în suburbiile oraşului Frankfurt au devenit din ce în ce mai frecvente, culminând cu cel mai recent incident, în care doi poliţişti înarmaţi s-au transformat în pradă şi au fost puşi pe fugă de unul dintre animale.

2288 afișări
Imaginea articolului Un porc mistreţ pune pe fugă doi poliţişti germani

Un porc mistreţ pune pe fugă doi poliţişti germani

Ofiţerii au fost atât de speriaţi de mistreţ încât au sărit pe balconul unui apartament pentru a scăpa nevătămaţi şi au deschis focul asupra acestuia, fără să-l rănească mortal, informează Spiegel Online.

Urmărirea animalului a început luni seară, când locuitorii unei suburbii a oraşului Frankfurt au semnalat apariţia unui porc mistreţ în faţa unui magazin cu băuturi alcoolice. Mai multe maşini de poliţie s-au îndreptat către locul indicat, dar când au ajuns acolo animalul dispăruse.

La scurt timp, poliţiştii l-au văzut pe mistreţ plimbându-se pe o stradă şi au încercat să-l gonească.

"Iniţial, încercările ofiţerilor de a-l goni pe animal către o pădure din apropiere păreau a avea succes, dar, dintr-o dată, mistreţul s-a răzgândit, a devenit foarte agresiv şi, în final, i-a atacat pe poliţişti", au declarat surse ale Poliţiei.

"Cei doi ofiţeri au reuşit să se salveze printr-o săritură curajoasă spre balconul unui apartament de bloc", au mai spus sursele.

Poliţiştii au decis, într-un final, să deschidă focul asupra animalului şi l-au rănit, dar acesta a dispărut fără urmă în întuneric.

Noi încercări de a găsi porcul mistreţ vor fi făcute în zilele următoare, membrii Poliţiei fiind asistaţi în acest sens de un vânător profesionist.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici