Un prânz cu George Clooney, scos la licitaţie în scopuri caritabile pentru o organizaţie gay

Un prânz cu actorul american George Clooney va fi scos la licitaţie cu scopul de a strânge fonduri în beneficiul organizaţiei americane Gay, Lesbian and Straight Education Network (GLSEN).

251 afișări
Imaginea articolului Un prânz cu George Clooney, scos la licitaţie în scopuri caritabile pentru o organizaţie gay

George Clooney (Imagine: AFP/ Mediafax Foto)

Starul american va lua masa cu fericitul câştigător al licitaţiei la restaurantul Soho House din cartierul West Hollywood din Los Angeles, potrivit unei ştiri publicate de express.co.uk. La acel prânz va participa şi scenaristul David Karger.

Prânzul cu actorul american este estimat la 12.500 lire sterline (20.287 dolari) şi face obiectul unei licitaţii online, găzduită de site-ul CharityBuzz, care se va încheia pe 11 octombrie.

George Clooney este un susţinător al drepturilor comunităţii gay şi sprijină organizaţia GLSEN, care militează pentru asigurarea unui mediu educaţional nediscriminatoriu în şcolile americane, în care tinerii homosexuali, bisexuali şi transgender să se simtă sprijiniţi şi în siguranţă.

George Clooney şi-a câştigat renumele ca actor, producător, producător executiv, scenarist şi regizor, dar şi ca activist dedicat cauzelor umanitare. În 2006, George Clooney a primit un premiu Oscar pentru rolul din "Syriana", pentru care a câştigat şi Globul de Aur. Actorul a mai fost nominalizat la premiile Academiei americane la diverse categorii, pentru filmele "Noapte bună şi noroc/ Good Night and Good Luck", "Michael Clayton", "Sus, în aer/ Up in the Air", "Descendenţii/ The Descendants", "Ziua trădătorilor/ The Ides of March".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici