A fost desemnat cel mai sexy bărbat într-un costum. Titlul îi revine unui fotbalist celebru

A fost desemnat cel mai sexy bărbat în costum, într-un top online, realizat de reţeaua de magazine britanice Austin Reed, specializată în costume bărbăteşti

6263 afișări
Imaginea articolului A fost desemnat cel mai sexy bărbat într-un costum. Titlul îi revine unui fotbalist celebru

A fost desemnat cel mai sexy bărbat într-un costum. Titlul îi revine unui fotbalist celebru David Beckham

Fotbalistul David Beckham, tată a patru copii, a fost desemnat cel mai sexy bărbat în costum.

"David Beckham este în mod indubitabil unul dintre cei mai stilaţi bărbaţi de pe planetă", a declarat un purtător de cuvânt al retailerului Austin Reed, informează dailymail.co.uk.

Acesta a precizat că un costum bun poate să transforme un bărbat. "Cei mai mulţi bărbaţi sunt nevoiţi să îmbrace la un moment dat în viaţa lor un costum şi este important să îl aleagă în mod înţelept", a mai explicat reprezentantul reţelei de magazine Austin Reed.

Pe de altă parte, David Beckham poate fi mândru că i-a devansat în acest clasament pe actorii George Clooney şi Daniel Craig, care s-au situat pe locurile al doilea, respectiv al treilea.

Pe locul al patrulea în top s-a clasat liderul trupei Take That, cântăreţul Gary Barlow, fiind urmat în clasament de actorul Hugh Grant.

Pilotul de Formula 1 Jenson Button s-a situat pe locul al şaselea în acest top, în timp ce pe poziţiile următoare s-au clasat prinţul Harry şi fratele său, prinţul William.

Pilotul britanic Lewis Hamilton, colegul lui Jenson Button, şi-a adjudecat locul al nouălea, în timp ce pe poziţia a zecea se află actorul Robert Pattinson, starul francizei cinematografice "Amurg/ Twilight".

În topul 20 al celor mai sexy bărbaţi în costum se mai regăsesc: Jude Law (locul al 14-lea), Clive Owen (locul al 15-lea), Orlando Bloom (locul al 16-lea) şi Simon Cowell (pe poziţia 20).

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici