Un prezervativ roz uriaş, aplicat peste un monument din Sydney, într-o campanie anti-SIDA

Un prezervativ roz cu o lungime de 18 metri a fost aplicat peste un monument istoric din Sydney, ca parte a unei campanii de promovare a acestei metode de protecţie în rândul homosexualilor din oraşul australian, care doreşte să limiteze la maximum infectarea cu HIV până în anul 2020.

151 afișări
Imaginea articolului Un prezervativ roz uriaş, aplicat peste un monument din Sydney, într-o campanie anti-SIDA

Un prezervativ roz uriaş, aplicat peste un monument din Sydney, într-o campanie anti-SIDA (Captura video)

Potrivit theguardian.co.uk, obeliscul din Hyde Park, un simbol al oraşului australian Sydney, este de fapt un turn de ventilaţie al sistemului de canalizare al oraşului. Acesta datează din 1857 şi este considerat monument istoric.

Turnul a fost acoperit joi cu un prezervativ roz uriaş ca parte a unei campanii privind conştientizarea riscurilor de transmitere a virusului HIV, care provoacă SIDA, în rândul membrilor comunităţii gay din Sydney.

Vineri, mai mulţi bărbaţi musculoşi au fost prezenţi lângă monument, pentru a face fotografii de promovare a campaniei cu trecătorii curioşi. De asemenea, mai multe materiale cu mesaje promoţionale şi informative au fost împrăştiate în zonă.

Aplicarea prezervativului peste obelisc a durat şapte ore şi s-a realizat în timpul nopţii. Turnul de ventilaţie va sta acoperit cu acest prezervativ roz până pe 12 noiembrie.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici