Un producător american vrea să facă un film despre ursul polar Knut

Producătorul american Ash R. Shah a făcut o ofertă grădinii zoologice din Berlin pentru a realiza un film cu ursul polar Knut, care a împlinit un an, conform cotidianului B.Z.

4 afișări
Imaginea articolului Un producător american vrea să facă un film despre ursul polar Knut

Un producător american vrea să facă un film despre ursul polar Knut

Cotidianul a publicat un document în limba engleză, în care este prezentată oferta producătorului filmului "Garfield".

Conform scrisorii adresate directorului grădinii zoologice, Bernhard Blaskiewitz, pentru acest "proiect incitant" al filmului de animaţie, producătorul este pregătit să plătească imediat 100.000 de dolari, urmând ca, în următorii doi ani, să fie achitată suma de "aproximativ cinci milioane de dolari (echivalentul a 3,8 milioane de euro)".

"Noi purtăm negocieri. Ne bucurăm enorm de interesul manifestat de către Hollywood. Dar nu ştim încă dacă vom semna contractul. Trebuie clarificate o serie de detalii", a declarat Blaskiewitz.

Filmul, în care Knut va fi eroul principal, va fi asemănător, ca realizare, cu producţii percum "Shrek" sau "În căutarea lui Nemo".

Knut, veritabil fenomen mediatic în Germania şi în străinătate, a atras, timp de mai multe luni, zeci de mii de vizitatori, iar grădina zoologică de la Berlin a sesizat ocazia şi a înregistrat numele acestuia ca marcă, lansând apoi pe piaţă o serie de produse promoţionale.

Knut, care cântărea la naştere 810 grame, cântăreşte astăzi 115 kilograme.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici