Un renumit fotbalist, ţinta glumelor după ce şi-a cumpărat un Ferrari 488 Pista

Căpitanul lui Napoli, Marek Hamsik, şi-a prezentat noua bijuterie din garaj. Pe contul său de Instagram, cu mesajul "Bine ai venit acasă, 488 Pista", mijlocaşul slovac a pus poze cu cea mai nouă maşină lansată de Ferrari, pe care jucătorul lui Napoli o are deja.

1414 afișări
Imaginea articolului Un renumit fotbalist, ţinta glumelor după ce şi-a cumpărat un Ferrari 488 Pista

Un renumit fotbalist, ţinta glumelor după ce şi-a cumpărat un Ferrari 488 Pista

Printre miile de comentarii, este şi reacţia fostul fundaş, Paolo Cannavaro, fratele colegului lui Hamsik, Fabio. Paolo, de 37 de ani, a lansat un comentariu care a stârnit hohote de râs. "Nu e rea (n.red. - maşina) pentru a face 500 de metri pe zi: acasă, terenul de antrenament, acasă!", a scris fostul apărător al lui Napoli, retras din fotbal în urmă cu un an.

Potrivit gazzetta.it, Hamsik locuieşte în apropierea locului de antrenament al echipei Napoli, Castel Volturno. Fanii nu s-au lăsat nici ei mai prejos şi l-au întrebat pe mijlocaşul de 31 de ani dacă noul Ferrari este pe gaz sau dacă l-a cumpărat pentru a face piaţa.

Suporterii nu au uitat nici de echipa de suflet şi i-au scris: "Căpitane, ţi-ai cumpărat Ferrari, acum, totuşi, ai putea să aduci şi titlul".

Napoli este pe locul secund în Serie A, cu 28 de puncte, la şase lungimi distanţă de liderul Juventus. În etapa următoare, gruparea antrenată de Carlo Ancelotti are meci acasă cu formaţia Chievo, care ocupă ultimul loc în clasament, cu zero puncte.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici