Un restaurant din New York a servit mâncare la preţurile din 1908

Unul dintre cele mai vechi restaurante din New York, "John's", şi-a sărbătorit, joi, centenarul, servind felurile de mâncare la preţurile din 1908.

12 afișări
Imaginea articolului Un restaurant din New York a servit mâncare la preţurile din 1908

Un restaurant din New York a servit mâncare la preţurile din 1908 (Imagine: Mediafax Foto)

Astfel, restaurantul a servit spaghete cu fructe de mare la preţul de 50 de cenţi, în loc de 10,95 dolari, pui cu legume sote la preţul de 75 de cenţi, în loc de 15,95 dolari, iar paharul de vin Cabernet a costat 50 de cenţi, în loc de 6,50 dolari, potrivit preţurilor trecute în meniul din 2008.

Clienţii interesaţi au putut, astfel, să servească masa de prânz cu puţin peste un dolar, joi, între orele 11.00 şi 16.00.

Deschis în urmă cu 100 de ani, de John Pucciatti, un emigrant italian, restaurantul "John's" şi-a schimbat proprietarii, decorurile şi preţurile, dar a păstrat, totuşi, un punct comun cu locaţia originală: nu acceptă cărţile de credit.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici