Un rus a intrat cu un transportator blindat în vitrina unui magazin din care a furat apoi o sticlă de vin | VIDEO

Un bărbat în stare de ebrietate, din nord-vestul Rusiei, a furat un vehicul blindat, apoi a intrat cu el în vitrina unui magazin, distrugând o maşină din apropiere, pentru ca într-un final să fure o sticlă de vin din magazinul respectiv, potrivit rt.com.

3207 afișări
Imaginea articolului Un rus a intrat cu un transportator blindat în vitrina unui magazin din care a furat apoi o sticlă de vin | VIDEO

Un rus a intrat cu un vehicul blindat în vitrina unui magazin din care a furat apoi o sticlă de vin | VIDEO

Incidentul a avut loc miercuri, în oraşul Apatity, au declarat poliţiştii, pentru agenţiile de presă.

Bărbatul, care are peste 20 de ani, ar fi furat un transportator blindat de la o şcoală militară din zonă, pentru a face o plimbare în jurul oraşului.

Vehiculul aparţine unei şcoli mlitare din cadrul DOSAAF, o organizaţie susţinută de guvern, cu o istorie de zeci de decenii în spate, care încurajează ruşii să înveţe tehnică militara, potrivit TASS.

Transportatorul furat de bărbat nu conţinea arme sau echipament militar.

Tănărul a fost arestat de poliţişti. 

Bărbatul nu este la prima acţiune de acest gen, la începutul lunii ianuarie acesta furând un camion Kamaz dintr-o unitate a filialei locale a Academiei ruse de Ştiinte, potrivi presei ruse.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici