Un secret de familie bine păstrat a fost dezvăluit. Justin Timberlake şi Jessica Biel nu au unul, ci doi copii

  • Familia lui Justin Timberlake are un nou membru
  • Pe băieţel îl cheamă Phineas şi s-a născut în iulie anul trecut
  • Cuplul mai are un băiat pe nume Silas, în vârstă de 5 ani
676 afișări
Imaginea articolului Un secret de familie bine păstrat a fost dezvăluit. Justin Timberlake şi Jessica Biel nu au unul, ci doi copii

FOTO: Profimedia

Un copil vine ca o binecuvântare pentru orice familie şi cu cât familia devine mai numeroasă, cu atât mai frumos. Pe Justin Timberlake îl ştii de mult şi sigur i-ai fredonat toate hit-urile. Artistul, în vârstă de 39 de ani şi soţia sa, Jessica Biel, au devenit părinţi pentru a doua oară, anul trecut, dar au ţinut totul secret până acum. Micuţul s-a născut în luna iulie.

„Numele lui este Phineas şi este foarte drăguţ şi extraordinar şi nimeni din casă nu mai doarme de când a apărut. Totuşi, suntem foarte încântaţi şi nu puteam fi mai fericiţi şi recunoscători”, povesteşte Justin.

Timberlake şi Biel s-au căsătorit în 2012. Cei doi mai au un băieţel, în vârstă de 5 ani, pe care îl cheamă Silas şi de acum joacă rolul fratelui mai mare.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici