Una dintre cele mai cunoscute trupe rock din România îşi lansează propria marcă de bere

Trupa Luna Amară îşi lansează oficial propria bere: Chihlimbar - Session IPA. Evenimentul va avea loc pe 5 august, de la ora 21:00, într-un club din Bucureşti.

769 afișări
Imaginea articolului Una dintre cele mai cunoscute trupe rock din România îşi lansează propria marcă de bere

Una dintre cele mai cunoscute trupe rock din România îşi lansează propria marcă de bere

Lansarea va fi marcată în aceeaşi seară şi printr-un un concert acustic Luna Amară. Pe scenă vor urca şi Breathelast.

Cu peste 16 ani de experienţă în industria muzicală şi cu numeroase succese, Luna Amară se încadrează perfect în peisajul celor mai bune trupe de rock alternativ din România.

Mesajele lor sunt puternic ancorate în social, astfel atrăgând numeroşi fani din sfera alternativului românesc. Ritmurile lor acustice dar şi electrice şi versurile pline de semnificaţie reuşesc să creeze un sentiment aparte, o atmosferă perfectă, scrie RockOn.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici