Una dintre vedetele serialului "Tânăr şi neliniştit", spitalizată în stare critică

Jeanne Cooper, una dintre vedetele serialului de televiziune "Tânăr şi neliniştit/ Young And The Restless", a fost spitalizată la sfârşitul săptămânii trecute şi se află, potrivit presei americane, în stare critică.

8303 afișări
Imaginea articolului Una dintre vedetele serialului "Tânăr şi neliniştit", spitalizată în stare critică

Una dintre vedetele serialului "Tânăr şi neliniştit", spitalizată în stare critică

Potrivit filialei din Los Angeles a postului de televiziune CBS, actriţa a fost spitalizată sâmbătă, la Los Angeles. Acelaşi post TV afirmă că actriţa în vârstă de 84 de ani este internată în secţia de terapie intensivă, însă natura bolii de care suferă nu a fost dezvăluită, informează huffingtonpost.com.

Jurnaliştii de la site-ul Zap2It.com susţin că actriţa americană se confruntă cu "o infecţie gravă".

Fiul actriţei, actorul Corbin Bernsen, a publicat o serie de mesaje pe pagina sa de Facebook despre spitalizarea mamei sale. El spune că starea de sănătate a acesteia înregistrează progrese, iar întreaga familie mulţumeşte fanilor pentru "energia lor pozitivă".

"Starea mamei este stabilă, a avut câteva piedici în drum, dar acum se îndreaptă în direcţia bună, însă nu am în continuare acele garanţii după care tânjesc. Aşa este viaţa, în general! Dumnezeu să vă binecuvânteze pe toţi pentru gândurile şi rugăciunile voastre. Ele sunt combustibilul nostru în aceste zile", a scris actorul pe contul său de Facebook.

Potrivit unui mesaj postat de Corbin Bernsen pe Twitter, miercuri, mama poate de acum să respire singură şi nu mai are nevoie de aparatul de respiraţie artificială.

"Tânăr şi neliniştit", serialul care a răsturnat toate recorduri de audienţă peste Ocean şi preferatul românilor în timpul după-amiezelor petrecute în faţa televizorului, a ajuns în luna martie la venerabila vârstă de 40 de ani şi la peste 10.000 de episoade difuzate în Statele Unite.

Veterana Jeanne Cooper, cunoscută telespectatorilor care urmăresc serialul drept Katherine Chancellor, este singura actriţă care a rezistat în echipa "Tânăr şi neliniştit" încă din 1973, de la începutul acestuia. Cu o viaţă întreagă petrecută în mare parte pe platourile de filmare, Jeanne, în vârstă de 84 de ani, şi-a publicat în 2012 memoriile intitulate sugestiv: "Not Young, Still Restless: A Memoir".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici