Unde mergem de Halloween?

Filme de groază, petreceri cu vampiri, vrăji şi câteva sperieturi pe cinste - acestea sunt distracţiile pe care cluburile, dar şi cinematografele din Bucureşti le promit publicului pentru sâmbătă seara, pentru a marca sărbătoarea de Halloween.

1138 afișări
Imaginea articolului Unde mergem de Halloween?

Unde mergem de Halloween? (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Halloween-ul, sărbătoare păgână din evul mediu, introdusă în tradiţia americană a secolului XX şi preluată de români în urmă cu câţiva ani, revine şi anul acesta cu petreceri asortate cu de-acum nelipsiţii dovleci cu rânjete decupate, decoraţiuni cu aripi de liliac, vrăjitoare şi stafii.

Mediafax.ro îţi propune câteva dintre petrecerile şi filmele pregătite de organizatori.

PETRECERI

Halloween Party (Cafeneaua Actorilor)

So Sexy Halloween (Cuando)

Halloween Party with Dr Teo (Fire Club)

Halloween Night Costume Party (Green Horses)

Back to Hell! (Heaven & Hell Bar)

Private Party Halloween (La Scena)

Halloween Party (Metropolis)

HALLOWEEN

FILME

Blood: Ultimul vamprir (Cityplex)

Halloween II (Hollywood Multiplex, Cityplex)

O noapte de groază (Eforie)

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici