Unde va fi răspândită cenuşa lui Larry Hagman

Agentul de presă al lui Larry Hagman a anunţat unde va fi răspândită cenuşa actorului american, decedat vineri, care a interpretat cunoscutul personaj J.R. Ewing din serialul "Dallas".

1000 afișări
Imaginea articolului Unde va fi răspândită cenuşa lui Larry Hagman

Larry Hagman (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Nu va exista un mormânt oficial al lui Larry Hagman", a declarat John Castonia pentru Entertainment Tonight, într-un mesaj video postat pe site-ul etonline.com.

Două ceremonii funerare, ambele exclusiv private, vor fi organizate în memoria actorului, în Texas şi în California, iar apoi "familia sa va decide ce să facă cu cenuşa", a adăugat el.

"Cenuşa lui va fi răspândită peste tot în lume. Fiul lui călătoreşte mult, iar eu ştiu că Larry va fi mulţumit de această decizie. Cred că membrii familiei sale vor să ridice o statuie în memoria lui Larry, în Dallas. Ar fi un omagiu frumos", a adăugat John Castonia.

Larry Hagman a interpretat unul dintre rolurile principale din serialul de televiziune "Dallas", ce a prezentat povestea unei familii bogate din statul Texas, care a făcut avere din afacerile cu petrol.

Rolul său, cel al personajului J.R. Ewing, este cel al unui bărbat malefic, care adoră să îşi înşele partenerii de afaceri, dar şi soţia.

Episodul "Who Shot JR?", difuzat în 1980, a rămas până în zilele noastre unul dintre programele de televiziune cu cea mai mare audienţă din lume, iar serialul "Dallas", difuzat în 13 sezoane între anii 1978 şi 1998, a avut o popularitate uriaşă pe plan mondial.

Larry Hagman, interpretul personajului J.R. Ewing din serialul "Dallas", a murit la vârsta de 81 de ani, vineri, din cauza unui cancer la gât, generat de complicaţiile apărute după cancerul hepatic cu care actorul a fost diagnosticat în urmă cu peste 20 de ani.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici