Unei femei i s-a interzis să mai nască după ce a făcut 44 de copii până la vârsta de 36 de ani

Unei femei din Uganda i s-a interzis să mai nască după ce a făcut 44 de copii până la vârsta de 36 de ani, arată presa africană, cazul lui Mariam Nabatanzi ajungând în cărţile de istorie din ţara sa.

16024 afișări
Imaginea articolului Unei femei i s-a interzis să mai nască după ce a făcut 44 de copii până la vârsta de 36 de ani

Unei femei i s-a interzis să mai nască după ce a făcut 44 de copii până la vârsta de 36 de ani

Mariam Nabatanzi s-a căsătorit la 12 ani cu un bărbat care avea 40 de ani. A născut primii ei gemeni în anul următor. În urma unei afecţiuni genetice, femeia a continuat să nască un număr mare de copii la fiecare sarcină.

De-a lungul anilor a născut şase perechi de gemeni, de patru ori tripleţi şi de cinci ori cvadrupleţi. După 15 sarcini, ea născuse 44 de copii. Dintre aceştia a pierdut şase. Pe toţi ceilalţi 38 rămaşi îi creşte, notează The Mirror.

Medicii au fost obligaţi să îi interzică lui Mariam să mai rămână însărcinată.

Înţelegând că decizia medicilor a fost luată pentru binele ei, Mariam s-a arătat bucuroasă că ”este în final liberă”. Femeia a povestit că a cerut ajutorul medicilor după primele două sarcini dar i s-a spus că anticoncepţionalele pot duce la complicaţii din cauza afecţiunii ei genetice. La 40 de ani a suferit o intervenţie chirurgicală prin care nu mai poate rămâne însărcinată.

Sursă foto: Profimedia

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici