Unul dintre cei doi câştigători la Loto 6/49, proprietarul unui han din judeţul Alba

Unul dintre cei doi câştigători ai Marelui Premiu de la Loto 6/49 de duminică este un tânăr de 33 de ani din Aiud, judeţul Alba, care este proprietarul unui han de pe marginea unui drum naţional din zonă şi care a jucat numere ce semnifică date importante pentru familia sa.

324 afișări
Imaginea articolului Unul dintre cei doi câştigători la Loto 6/49, proprietarul unui han din judeţul Alba

Unul dintre cei doi câştigători la Loto 6/49, proprietarul unui han din judeţul Alba (Imagine: Mediafax Foto)

Bărbatul, care nu a dorit să îşi facă public numele, este un întreprinzător privat, având un popas pe marginea unui drum naţional din zonă, şi are doi copii, un băiat şi o fată., transmite corespondentul MEDIAFAX.

Tânărul povesteşte că nu este un jucător împătimit la Loto 6/49, iar pentru tragerea de duminică a jucat nouă bilete, toate variante simple, în valoare de aproximativ 140 de lei. El spune că a jucat numere semnificând zilele de naştere ale copiilor şi evenimente importante pentru familia sa.

Cel de-al doilea câştigător al marelui premiu Loto de duminică, ce ar urma să încaseze 15 milioane de lei este cel mai probabil un braşovean, al cărui nume nu este deocamdată cunoscut şi care a jucat la o agenţie din centrul oraşului de sub Tâmpa.

Biletul câştigător de la Braşov s-a jucat la agenţia loto de pe strada 13 Decembrie nr. 44, din centrul Braşovului. Luni, agenţia era înschisă, dar vânzătoarea, care a venit la sediu pentru a face curăţenie, a declarat corespondentului MEDIAFAX că deocamdată nu este cunoscut numele celui care a câştigat.

Constantina Niţu a spus că cel mai probabil cel care a câştigat marele premiu este un braşovean, deoarece nu îşi aminteşte ca zilele trecute, inclusiv duminică, în agenţie să fi intrat turişti.

Marele premiu la tragerea Loto 6/49 de duminică, de peste opt milioane de euro, a fost câştigat de două persoane, care au reuşit să ghicească toate cele şase numere norocoase extrase.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici