Video UPDATE: Patru membri din staff-ul lui Julio Iglesias, implicaţi într-un accident rutier (VIDEO)

Patru membri ai staff-ului cântăreţului Julio Iglesias au fost implicaţi, marţi după-amiază, într-un accident rutier pe Transfăgărăşan, după care au fost supuşi unor investigaţii la Clinica de Traumatologie, Arşi şi Chirurgie Plastică Reparatorie din Timişoara, aflându-se în afara oricărui pericol.

1 afișare

Accidentul, în urma căruia au fost răniţi trei bărbaţi şi o femeie, s-a produs pe Transfăgărăşan, unde aceştia circulau cu un autoturism Peugeot 407.

Potrivit unor surse din Poliţie, în zona Cumpăna o pietricică a lovit parbrizul maşinii şi l-a spart, iar şoferul s-a speriat, intrând cu autoturismul în parapetul de pe marginea drumului, fără ca vreo persoană să fie rănită.

Surse din cadrul Clinicii de Traumatologie, Arşi şi Chirurgie Plastică Reparatorie din Timişoara au declarat, miercuri, pentru corespondentul MEDIAFAX că cei patru au fost supuşi mai multor investigaţii şi se află în afara oricărui pericol, nefiind necesară spitalizarea lor.

Julio Iglesias va susţine, joi seara, un concert la Timişoara.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici