Următorul film cu Brad Pitt va fi lansat pe platforma online Netflix

Următorul film al actorului american Brad Pitt va fi lansat pe Netflix, în virtutea unui contract de 30 milioane de dolari pe care starul hollywoodian l-a încheiat cu această platformă online, informează contactmusic.com.

562 afișări
Imaginea articolului Următorul film cu Brad Pitt va fi lansat pe platforma online Netflix

Brad Pitt (Imagine: AFP / Mediafax Foto)

Managerii companiei Netflix au achiziţionat drepturile de distribuţie a filmului "War Machine", o comedie cu accente de satiră, inspirată din cartea "The Operators: The Wild And Terrifying Inside Story Of America's War In Afghanistan", de Michael Hastings, precizează site-ul cu specific cinematografic Deadline.com. Lungmetrajul va fi regizat de cineastul David Michod.

Brad Pitt, care va fi şi producător al acestui film, prin intermediul companiei sale Plan B Entertainment, va interpreta rolul generalului Stanley McChrystal, fostul comandant al forţelor militare americane din Afganistan, nevoit să demisioneze după ce l-a criticat pe preşedintele Barack Obama într-un articol publicat în revista Rolling Stone, în anul 2010.

Filmările vor debuta în luna august.

Lungmetrajul "War Machine" va fi lansat în 2016, atât în cinematografe, cât şi pe platforma Netlix.

Brad Pitt, în vârstă de 51 de ani, este actor şi producător de film. El a primit un Glob de Aur, dar şi patru nominalizări la Oscar, pentru rolurile din filmele "Strania poveste a lui Benjamin Button", "Armata celor 12 maimuţe" şi "Moneyball". Actorul american a mai jucat, printre altele, în "Ticăloşi fără glorie/ Inglorious Basterds" (2009), de Quentin Tarantino, şi a primit, în 2014, primul său premiu Oscar din carieră, în calitate de producător al lungmetrajului "12 ani de sclavie/ 12 Years a Slave".

Compania Netflix, care produce şi difuzează serialul de succes "House of Cards", a impresionat în luna mai la târgul de proiecte cinematografice organizat în timpul Festivalului de Film de la Cannes, după ce a achiziţionat drepturile de distribuţie pe plan mondial a următoarei comedii cu actorul Kevin James, "The True Memoirs of An International Assassin". Compania Netflix a semnat, de asemenea, un contract de patru filme cu actorul de comedie Adam Sandler şi a achiziţionat drepturile de distribuţie pentru următorul proiect regizoral al cineastului Cary Fukunaga, intitulat "Beasts of No Nation", şi pentru un nou film cu actorul Jamie Dornan, intitulat "Jadotville".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici