VIDEO  Val de căldură în California: un urs a fost surprins făcând baie într-o piscină

Cu valul de căldură ce face ravagii în sudul Californiei, o piscină în curte este un loc tentant pentru a face o baie. Chiar şi pentru un urs.

1204 afișări
Imaginea articolului Val de căldură în California: un urs a fost surprins făcând baie într-o piscină

Sursa: AP / Mediafax Foto

Poliţia din oraşul Burbank a răspuns la o sesizare privind observarea unui urs într-un cartier rezidenţial şi a găsit animalul stând într-un jacuzzi în spatele uneia dintre case.

După o scurtă baie, ursul s-a căţărat pe un zid şi s-a îndreptat spre un copac din spatele casei, a declarat vineri poliţia într-un comunicat, conform AP.

Poliţia a publicat un clip video cu animalul în cartierul respectiv, care se află la aproximativ 16 kilometri nord de Los Angeles şi în apropiere de Munţii Verdugo.

Poliţia din Burbank a emis avertismente pentru locuitori să evite urşii şi să ţină toate gunoaiele şi mâncarea încuiate pentru a-i descuraja să se apropie de locuinţele lor.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici