Vanessa Paradis, în pantofii lui Marilyn Monroe

Johnny Depp i-a cumpărat Vanessei Paradis, partenera sa de viaţă, o pereche de pantofi purtaţi o singură dată de Marilyn Monroe, idolul actriţei franceze, informează femalefirst.co.uk.

125 afișări
Imaginea articolului Vanessa Paradis, în pantofii lui Marilyn Monroe

Vanessa Paradis, în pantofii lui Marilyn Monroe (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Cântăreaţa şi actriţa franceză este o mare admiratoare a lui Marilyn Monroe şi a fost încântată când a primit de la partenerul său de viaţă o pereche de pantofi semnaţi de Salvatore Ferragamo pe care diva americană nu i-a purtat decât odată.

"El (Johnny Depp n.r.) mă răsfaţă. Mi-a cumpărat o pereche de pantofi a lui Marilyn Monroe. Monroe este o persoană care mă emoţionează. O admir foarte mult şi ca actriţia, dar şi în calitate de cântăreaţă. Ador «Lazy» şi alte multe cântece ale ei. Avea o voce de catifea", a declarat Vanessa Paradis.

Deşi adoră pantofii dăruiţi de iubitul ei, Paradis recunoaşte că nu i-a purtat niciodată.

Johnny Depp şi Vanessa Paradis au o relaţie de cuplu de peste 12 ani, fără a fi însă căsătoriţi, şi au doi copii împreună: Lily Rose, şi Jack.


Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici