"Vanilla Sky - Deschide ochii", cu Tom Cruise - cel mai confuz film din istorie

Lungmetrajul "Vanilla Sky - Deschide ochii", cu Tom Cruise în rolul principal, s-a clasat pe prima poziţie în topul celor mai frustrante şi mai confuze filme din istorie, potrivit rezultatelor unui sondaj la care au participat vizitatorii site-ului Lovefilm.com, relatează dailymail.co.uk.

2873 afișări
Imaginea articolului "Vanilla Sky - Deschide ochii", cu Tom Cruise - cel mai confuz film din istorie

"Vanilla Sky - Deschide ochii", cu Tom Cruise - cel mai confuz film din istorie (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Vanilla Sky - Deschide ochii", un remake al peliculei spaniole "Abre Los Ojos", regizat în 2001 de Cameron Crowe, a primit 16% din totalul voturilor exprimate de pasionaţii de film care au participat la acest sondaj. Filmul, avându-i în rolurile principale pe Tom Cruise, Penelope Cruz şi Cameron Diaz, conţine o serie de secvenţe onirice care sunt incluse în firul epic al naraţiunii într-un fel care îi dezorientează pe cei mai mulţi dintre spectatori.

Lungmetrajul "Calea misterelor/ Mulholland Drive", regizat de David Lynch, s-a clasat pe poziţia a doua, iar podiumul a fost completat de thrillerul psihologic "Donnie Darko", regizat de Richard Kelly, în care rolurile principale au fost interpretate de fraţii Jake şi Maggie Gyllenhaal.

Thrillerul SF "Matrix - Revoluţii", regizat de Andy Wachowski şi Larry Wachowski, cu Keanu Reeves, Laurence Fishburne şi Carrie-Anne Moss în rolurile principale, ocupă poziţia a patra şi este urmat de drama psihologică "Memento", regizată de Christopher Nolan, cu Guy Pearce în rolul principal, care s-a clasat pe locul al cincilea.

Pe poziţiile următoare s-au situat, în ordine, "Armata celor 12 maimuţe/ Twelve Monkeys", de Terry Gilliam, "Strălucirea eternă a minţii neprihănite/ Eternal Sunshine Of The Spotless Mind", de Michel Gondry, "Odiseea Spaţială 2001", de Stanley Kubrick, "Revolver", de Guy Ritchie, "Portocala mecanică/ A Clockwork Orange", de Stanley Kubrick.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici