Vedeta Armand Assante a mers în acest weekend la teatru! De două ori!

Aflat în România pentru premiera filmului The Wandereres – Vânătorul de spirite, Armand Assante şi-a petrecut acest sfârşit de săptămână între teatru şi film.

702 afișări
Imaginea articolului Vedeta Armand Assante a mers în acest weekend la teatru! De două ori!

Vedeta Armand Assante a mers în acest weekend la teatru! De două ori!

A început sâmbătă cu o comedie de mare succes în toată lumea “Cum să distrugi o piesa” a companiei WonderTheatre pe care a văzut-o la Grand Cinema & More Băneasa, din Bucureşti.

Celebrul actor american câştigător al unui premiu Emmy şi cu 4 nominalizări la Globurile de Aur s-a amuzat teribil pe tot parcursul spectacolului şi a dorit să-i felicite personal pe actori la sfârşitul reprezentaţiei. 

Duminică, Armand Assante a mers la Piteşti, nu doar pentru a-şi promova filmul la o întâlnire cu spectatorii peliculei Vânătorul de spirite, ci şi pentru a o susţine pe partenera sa din film – Oana Marcu – care avea spectacol cu Antigona la Teatrul Alexandru Dabija.

Cunoscut în toată lumea pentru rolurile sale de mafiot Italian în filme ca Gotti sau Hoffa, Armand Assante este un pasionat actor de teatru unde de altfel şi-a şi început cariera. În aceste zile îl puteţi vedea în cinematografe în rolul celui mai celebru vânător de spirite din New Orleans care vine să rezolve misterul unui castel bântuit din Transilvania.

În Vânătorul de spirite, Armand Assante îi mai are parteneri pe Răzvan Vasilescu, Raluca Aprodu, Lior Ashkenazi, Alexandra Apetrei.

Filmul – primul horror comedy românesc - este regizat de Dragoş Buliga, cel care produce şi regizează şi serialul Las Fierbinţi.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici