Vedete hărţuite de fani - GALERIE FOTO

Uma Thurman, Jame Foxx, Keira Knightley sau Halle Berry se numără printre vedetele internaţionale care s-au bucurat nu numai de celebritate, ci şi de admiratori fanatici.

186 afișări
Imaginea articolului Vedete hărţuite de fani - GALERIE FOTO

Uma Thurman (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Actriţa britanică Keira Knightley a fost nevoită să se mute din Marea Britanie cu doi ani în urmă după ce a fost hărţuită de cinci fani. Actriţa nu a scăpat însă de urmăritori. La începutul lunii, Marek Daniluk, în vârstă de 41 de ani, a fost arestat şi acuzat de hărţuire.

Knightley s-a simţit ameninţată în momentul în care Daniluk a început să devină o prezenţă constantă la spectacolele pe care actriţa le susţinea la Teatrul de Comedie din Londra. Actriţa a declarat poliţiei că este "îngrijorată şi supărată" din cauza comportamentului lui Daniluk. Acesta îi trimitea cadouri şi scrisori.

Marek Daniluk, care se pare că este bolnav mintal, a fost judecat pe 6 februarie. El a pledat nevinovat.

Luna aceasta, un bărbat a fost reţinut de poliţie după ce a încercat să pătrundă în camera de hotel a actorului Jamie Foxx, care se afla în Philadephia unde filma pentru o nouă peliculă.

William Brown, în vârstă de 49 de ani, a pretins că este producătorul cântăreţei Beyonce Knowles. Brown a fost reţinut şi acuzat de hărţuire, el urmând să fie judecat pe 7 aprilie.

Brady Green, fost puşcăriaş din Georgia, a dezvoltat potrivit procurorilor "o obsesie nesănătoasă" faţă de Tyra Banks. Green i-a trimis vedetei de televizune scrisori şi flori şi sunat-o de nenumărate ori. În cele din urmă, Green a fost arestat în martie 2008 când acesta a încercat să viziteze studioul din Manhattan in care este filmar reality-show-ul "America's Next Top Model".

Procurorii au dezvăluit în timpul audierilor că Brady Green i-a ameninţat viaţa asistentei personale a vedetei de televiziune.

Green a fost pus sub supraveghere timp de un an şi i-a fost interzis să ia legătura cu Tyra Banks pe o perioadă de doi ani. De asemenea, i s-a ordonat să apeleze la terapie pentru a-şi trata obsesia.

În 2004, actriţa Halle Berry a fost urmărită de Greg Broussard, care credea că este logodit şi urmează să se căsătorească cu frumoasa vedetă.

În august 2008 locuinţa actriţei Kirsten Dunst a fost jefuită şi timp de mai multe luni actriţa a fost hărţuită de către un admirator, care se afla în permanenţă în apropierea reşedinţei sale din Los Angeles. De asemenea, el a încercat să şi intre în domiciliul actriţei. Arestat de poliţia americană pe 20 noiembrie, admiratorul hărţuitor, Christopher Smith, a primit un ordin de restricţie şi a apărut în faţa unui tribunal din Los Angeles pe 22 decembrie.

Autorităţile americane au declarat însă că Smith suferă de grave tulburări psihice şi că este foarte posibil ca acesta să recidiveze. Securitatea din jurul vilei actriţei americane a fost întărită în urma incidentului, iar aceasta a fost sfătuită să fie prudentă.

În 2008, Bryan Adams a depus o plângere la poliţia din Londra împotriva a două persoane - mamă şi fiu -, care îl hărţuiesc de mai multe săptămâni. Cei doi, despre care se crede că sunt din România şi că suferă de probleme psihice, l-au urmărit timp de mai multe săptămâni pe celebrul muzician. Iniţial, ei l-au văzut pe Adams într-un restaurant şi s-au dus să-i ceară un autograf. Ulterior, cei doi au apărut şi în faţa casei cântăreţului, din Chelsea, vestul Londrei.

Adams a declarat că "era foarte îngrijorat" şi a depus plângere împotriva lor la poliţie. O sursă din anturajul celebrului artist a declarat că "cei doi au devenit complet obsedaţi de Bryan, apar în faţa casei lui şi îl urmăresc peste tot".

Jennifer Garner a obţinut un ordin de restricţie împotriva unei persoane cu probleme mentale care o umărea peste tot.

Un bărbat în vârstă de 37 de ani, cu antecedente psihiatrice, a fost declarat în 2008 vinovat că a hărţuit-o pe actriţa americană Uma Thurman în 2005. Avocatul lui Jack Jordan, George Vomvolakis, şi-a descris clientul drept un excentric inofensiv. Jordan, care a s-a ocupat cu curăţarea piscinelor, a declarat că a avut viziuni în care i se spunea că trebuie să se întâlnească cu actriţa pentru a locui cu ea şi cu cei doi copii ai săi. Martori au povestit că bărbatul, absolvent al unei universităţi şi fost pacient al unui spital de psihiatrie, a ameninţat că se sinucide dacă nu va reuşi să-şi întâlnească starul preferat.

În noiembrie 2005, acesta a încercat să intre în rulota utilizată de Thurman pentru nişte filmări în Manhattan, New York. De asemenea, acesta a încercat în repetate rânduri să o contacteze la locuinţa ei din New York.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici