Vedetele hollywoodiene cu cei mai mulţi copii - GALERIE FOTO

Steven Spielberg, Brad Pitt, Mel Gibson şi Eddie Murphy se numără printre celebrităţile care se pot lăuda cu familii numeroase, având drept urmaşi cinci, şapte sau chiar opt copii.

1023 afișări
Imaginea articolului Vedetele hollywoodiene cu cei mai mulţi copii - GALERIE FOTO

Mick Jagger (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

GALERIE FOTO

Unul dintre preferaţii Hollywood-ului, Dustin Hoffman, are şapte copii, în urma a două căsnicii.

Actorul şi-a câştigat celebritatea datorită rolului studentului timid, îndrăgostit de o femeie matură, în filmul "The Graduate", care i-a adus şi prima nominalizare la Oscar, în 1967.

Au urmat apoi roluri memorabile, printre care s-au numărat cel din "Midnight Cowboy" (1969), interpretarea din "Tootsie" (1982), cel al tatălui nevrotic din "Kramer vs. Kramer" (1980) şi al autistului din "Rain Man" (1988).

Steven Spielberg, care a câştigat de două ori premiul Oscar pentru cel mai bun regizor, în 1993, pentru "Lista lui Schindler", şi în 1998, pentru "Salvaţi soldatul Ryan", are şapte copii.

Regizorul a primit 18 nominalizări la Globul de Aur şi a câştigat de şase ori, pentru patru filme: "Lista lui Schindler" (1993), "Salvaţi soldatul Ryan" (1998), "E.T. - Extraterestrul" (1982) şi "Scrisori din Iwo Jima" (2006), pe care l-a produs.

Pierce Brosnan este tatăl a cinci copii.

Actorul de origine irlandeză a jucat de patru ori rolul spionului britanic 007, înainte de a fi înlocuit de Daniel Craig.

Brosnan a jucat recent în "Cascada Seraphim" şi în musicalul "Mamma Mia", bazat pe repertoriul trupei Abba.

Solistul trupei Rolling Stones, Mick Jagger, a fost căsătorit de două ori - cu manechinele Bianca Jagger şi Jerry Hall - şi are şapte copii şi trei nepoţi.

Nonconformismul lui Mick Jagger şi legăturile sale cu manechine şi actriţe, precum Marianne Faithfull, Chrissie Shrimpton şi Carla Bruni (în prezent soţia preşedintelui francez Nicolas Sarkozy, n.r.) au ocupat de-a lungul timpului prima pagină a tabloidelor, contribuind la celebritatea grupului.

Mel Gibson are şapte copii cu fosta sa soţie, Robyn, de care s-a despărţit recent, după un mariaj de 28 de ani. Actorul, împreună cu actuala sa iubită, cântăreaţa Oksana Grigorieva, aşteaptă încă un copil.

Cei doi au avut prima apariţie în public la sfârşitul lunii aprilie, la două săptămâni după ce Robyn, soţia în vârstă de 53 de ani a actorului, a depus actele pentru divorţ.

La puţin timp după depunerea actelor de divorţ, celebrul regizor al filmelor "Braveheart - Inimă neînfricată", "Patimile lui Hristos" şi "Apocalypto" a transmis, prin intermediul unui comunicat, că el şi soţia sa trăiesc separaţi încă din 26 august 2006.

Şase dintre copiii lui Gibson sunt adulţi. Robyn Gibson a cerut custodia comună asupra singurului copil minor, Tom, în vârstă de 10 ani.

Eddie Murphy este tatăl a opt copii. Printre cei opt se numără şi Iris, rod al relaţiei pe care Murphy a avut-o cu Mel B, fosta componentă a trupei Spice Girls, în vara anului 2006.

Imediat ce Mel B a anunţat că este însărcinată, Murphy a declarat, în cadrul unei emisiuni de televiziune, că relaţia lor s-a încheiat şi a negat faptul că ar fi tatăl copilului. Angel Iris s-a născut pe 3 aprilie 2007, aceasta având aceeaşi zi de naştere cu tatăl său.

Murphy a recunoscut că este tatăl fetiţei abia după ce rezultatele testului de paternitate au fost făcute publice.

Angelina Jolie şi Brad Pitt au în prezent şase copii, dintre care trei adoptaţi - Maddox, în vârstă de şase ani, născut în Cambodgia, Pax, în vârstă de patru ani, născut în Vietnam, şi Zahara, în vârstă de trei ani, născută în Etiopia.

În afară de gemenii Knox Leon şi Vivienne Marcheline, născuţi pe 12 iulie, la Nisa, în Franţa, familia Jolie-Pitt mai are o fiică biologică, Shiloh, născută în Namibia, în mai 2006.

Sir Paul McCartney are cinci copii. Anul trecut, McCartney a divorţat de fostul fotomodel Heather Mills, cu care se căsătorise în 2002.

Acesta a fost unul dintre cele mai costisitoare divorţuri din istoria Marii Britanii.

Cântăreţul a mai fost căsătorit cu Linda Eastman, care a murit din cauza unui cancer mamar în 1998.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici