Vedetele nu-şi mai ascund cearcănele, le evidenţiază prin machiaj. „Uneori poate fi frumos”

Faci totul pentru a ascunde cearcănele de sub ochi? Ei bine, acum sunt la moda. Mai ales printre vedetele americane. Luna trecută, mai multe personalităţi au apărut cu pungi sub ochi la Met Gala din New York, care primeşte oaspeţi de prestigiu, designeri de modă, modele şi alte vedete,

1617 afișări
Imaginea articolului Vedetele nu-şi mai ascund cearcănele, le evidenţiază prin machiaj. „Uneori poate fi frumos”

Vedetele nu-şi mai ascund cearcănele, le evidenţiază prin machiaj. „Uneori poate fi frumos”

Nu erau obosiţi după petrecerile organizate cu o seară înainte, este doar noua tendinţă. Cearcanele sunt accentuate prin machiaj, relatează SmartRadio.
 
La Met Gala, vedetele nu au ezitat să folosească pietre preţioase pentru a atrage şi mai mult atenţia asupra cearcănelor lor. Modelul şi nora vicepreşedintelui SUA Kamala Harris, Ella Emhoff, a fost văzută cu cristale în jurul ochilor. La fel ca actorul, cântăreţul şi compozitorul Ben Platt.
 
O modă lansată pe TikTok
 
Tendinţa s-a născut acum câteva luni, în decembrie 2020. A început pe reţeaua socială TikTok. Potrivit The Guardian, mulţi oameni atribuie iniţiativa unui tiktoker de 19 ani, cu 3 milioane de urmăritori, pe nume Sara Carstens. Acum câteva luni, ea a postat un videoclip în care îşi aplica un machiaj menit să imite tipul de cearcăne întunecate pe care te-ai aştepta să le vezi doar la persoanele foarte obosite sau bolnave.
 
„Scopul este de a normaliza cearcănele”, spune tânăra într-un interviu pentru New York Times.
 
„Uneori poate fi frumos”, spune Carstens. În plus, „suntem Generaţia Z. Suntem cu toţii obosiţi şi avem un program de de somn dezordonat”.
 
Complexată de cearcanele ei, pe care le consideră pronunţate, influencerul a decis să le prezinte ca pe o formă de frumuseţe.
 
O tendinţă care se răspândeşte
 
Videoclipul său a devenit viral şi mulţi tiktokers l-au copiat, aşa că reţeaua socială este acum plină de videoclipuri ale tinerilor utilizatori care îşi desenează semne violete sub ochi, pentru a intensifica efectul „oboseală extremă”.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici