Vedetele şi Internetul: Lidia Buble, "cu fetele la o iarbă". Pepe la piscină. Chirilă în vacanţă

Cum ne aflăm la început de săptămână, e momentul în care toate vedetele postează fotografii realizate în timpul escapadelor din weekend, astfel încât să îşi ţină fanii conectaţi. Valurile de comentarii venite din partea acestora, tot de luni încep, căci în mediul virtual, nu există "zile libere".

1186 afișări
Imaginea articolului Vedetele şi Internetul: Lidia Buble, "cu fetele la o iarbă". Pepe la piscină. Chirilă în vacanţă

Vedetele şi Internetul: Lidia Buble, "cu fetele la o iarbă". Pepe la piscină. Chirilă în vacanţă (Imagine: Facebook)

Elena Gheorghe a fost invitată la radio, în dimineaţa de luni, iar ca să se asigure că majoritatea prietenilor ei virtuali vor deschide aparatele pe postul corect, vedeta a postat o fotografie realizată în studioul Pro FM.

"Bună dimi! Asculţi ProFM Romania?", a fost mesajul Elenei Gheorghe, postat pe profilul său de Facebook.

Lora a postat încă de duminică seara, un mesaj plin de profunzime, alăturat, însă, unei fotografii extrem de caraghioase.

"Fericirea nu este o destinaţie, ci un stil de viaţă. Zâmbeşte, bucură-te, nu pentru că e totul bine, ci pentru că tu poţi vedea binele în tot. Haidi s' ti pup!", a scris cântăreaţa pe o reţea de socializare.

Nici Loredana Groza nu a "şomat" luni dimineaţă. Cântăreaţa a publicat o fotografie în care zâmbeşte larg şi un mesaj ce îi îndeamnă pe fanii săi să preţuiască ultima lună de vară.

"E prima zi din august! Mai e doar o lună de vară! Nu-i aşa că a trecut prea repede? Bucuraţi-vă de vacanţe, de soare, de vară! O săptămână superbă, îngeraşi!, a fost mesajul Loredanei.

Şi Andreea Banică şi-a început săptămâna cu energie.

"Surpriză! E luni, din nou!", a scris cântăreaţa pe profilul său de Facebook, în dreptul unei fotografii în care arată incredibil de bine.

Amna postează pe reţelele de socializare imagini din concertele sale. Weekendul acesta, cântăreaţa a susţinut un spectacol la Moineasa. Drept dovadă stă chiar videoclipul din postarea artistei.

"Mulţumim publicului din Moneasa! Diseară ne vedem în Abrud! Vă iubim!", a scris cântăreaţa pe Facebook.

Şi Lidia Buble a avut un weekend plin de peripeţii. Cântăreaţa a publicat pe profilul ei de Facebook, o fotografie realizată pe câmp, în care râde molipsitor.

"Cu fetele la o iarbă", a fost mesajul interpretabil al artistei.

Inna a fost weekendul acesta în Barcelona, unde s-a plimbat cu bicicleta, împreună cu oamenii din staff-ul ei. Bănuim că tipa de pe cealaltă bicicletă, din dreapta artistei, este una din dansatoarele sale, cât despre tipul din stanga fotografiei, ştim clar că este Cosmin Constantinescu, fost dansator al cântăreţei, promovat la rangul de "Tour Manager".



"Back to Barcelona!" (Înapoi în Barcelona), a fost mesajul Innei.

Şi Tudor Chirilă a plecat în vacanţă în acest început de săptămână. Fotografia cu portbagajul maşinii sale de familie, încărcat cu biciclete, sugerează clar că artistul se pregăteşte pentru o călătorie lungă. Nici mesajul nu te duce cu gândul în altă parte.

"Ready to rock and roll!" (Gata să-i dăm bice), a scris artistul pe Facebook.

Pepe, împreună cu soţia sa Raluca şi cele doua fiice ale sale, au fost weekendul acesta la piscină. Bineînţeles că "femeile din viaţa lui" nu au scăpat nefotografiate!


 

"Am scos gagicile la plajă!", a scris latino-loverul pe profilul său de Facebook.

Dincolo de ocean, unde "s-a inventat vedetismul", Kim Kardashian West, mama reţelelor de socializare, bineînţeles că nu putea să înceapă săptămâna, fără o postare pe Facebook.

"Cuban vibes! Throwback to when we were in Cuba. ‪" (Vibraţii cubaneze! Momente de când am fost în Cuba.), a scris Kim pe Facebook, în dreptul unei fotografii.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici