Vedetele şi Internetul: Pepe şi-a sărbătorit ziua de naştere la piscină, dar nu a lipsit de pe net

Că e luni, marţi, sau... duminică, nu are importanţă, atunci când vorbim de activitatea în mediul on-line, iar vedetele ştiu cel mai bine acest aspect, aşa că nu ratează nicio zi fără să posteze ceva pe paginile lor personale, de pe site-urile de socializare.

425 afișări
Imaginea articolului Vedetele şi Internetul: Pepe şi-a sărbătorit ziua de naştere la piscină, dar nu a lipsit de pe net

Vedetele şi Internetul: Pepe şi-a sărbătorit ziua de naştere la piscină, dar nu a lipsit de pe net (Imagine: Facebook)

Activă ca întotdeauna, Lora a pus pe profilul ei de Facebook o fotografie în care îşi arată părul ei blond, în toată splendoarea.

"Momentul ăla când cineva îţi imortalizează sufletul", a fost mesajul ce a însoţit fotografia, făcând referire la măestria fotografului.

Andreea Bălan e cea mai fericită, aşa că nu putea să nu împărtăşească acest aspect şi cu prietenii ei virtuali. Cântăreaţa se laudă cu peste 3.500.000 de vizualizări, la clipul piesei "Baby be Mine".

Andreea Bănică a dat viaţa agitată de la oraş pe cea de la malul Mării Negre. Cântăreaţa pare că s-a săturat de aglomeraţie şi că vrea să se bucure de căldură, nu să se plângă de ea, aşa că a plecat direct către casa ei de la Eforie.

"Eu sunt acasă la Eforie, voi ce faceţi?", a scris vedeta pe Facebook, în dreptul unei fotografii în care apare într-o grădină plină de verdeaţă.

Tot sub forma unei întrebări a venit şi mesajul Andei Adam, în dimineaţa de miercuri. Acesta a însoţit un selfie al artistei, realizat cu un filtru special al aplicaţiei Instagram.

"Hello... Ce faceţi?", şi-a întrebat Anda Adam prietenii de pe Facebook.

"Gata, anul ăsta se întâmplă!", a scris şi Smiley, pe profilul lui de Facebook, făcând referire la un festival pe care îl pregăteşte împreună cu o echipă de organizatori. Acesta se va numi "Festigal", iar filmuleţul postat de către artist, în dreptul mesajului, serveşte celor ce nu prea pricep cam despre ce festival este vorba.

Pepe s-a bucurat de soare, pe marginea piscinei. Artistul a zis că e timpul să se şi relaxeze, mai ales că miercuri şi-a sărbătorit şi ziua de naştere. Cu ocazia aniversării, artistul a primit o mulţime de mesaje, aşa că a ţinut să le mulţumească tuturor pentru atenţie.

"Vă mulţumesc din suflet pentru toate urările şi gândurile frumoase!!! Realizez cât sunt de iubit şi apreciat... sunt extrem de fericit şi vreau să vă spun că vă iubesc şi sunt bogat că vă am alături ...E imposibil să răspund fiecaruia în parte ... încerc... dar trece ziua mea. Nu am semnal şi rămân şi fără baterie! Sunt fericit!!!! Încă o dată, Mulţumesc!", a scris Pepe pe profilul său de Facebook.

Mihai Trăistariu s-a folosit miercuri de profilul lui de Facebook să le comunice prietenilor virtuali cine i s-a alăturat în cadrul concursului internaţional de muzică "Liga Campionilor".

"Interpreta Doina Moroşanu a confirmat prezenţa în juriu la Concursul International de Muzică " Liga Campionilor ", a scris Mihai pe reţeaua de socializare, unde a postat şi o fotografie cu îndrăgita cântăreaţă.

"Înscrierile concurenţilor se fac până pe 10 august ...
Vă aşteptăm în perioada 11 - 14 august, în staţiunea Mamaia!", a completat artistul.

Şi Laura Cosoi este mereu activă pe net. Miercuri, actriţa şi-a fotografiat micul dejun şi a postat fotografia pe Facebook.

"Ceva fresh", a scris Laura pe profilul ei.

Vă întrebaţi ce mai face Oana Zăvoranu? Ei bine, se plimbă şi... se laudă că se plimbă. Fosta soţie a lui Pepe a postat o fotografie cu ea, făcută la volanul maşinii personale, dar a scris şi un mesaj din care să înţeleagă toată lumea cât de bine o duce ea.

"Prima noapte la Hotel. Am fost primită superb, cei care erau de serviciu la 2:00 dimineaţa, când am ajuns noi, au fost extrem de amabili....gazde excelente! Hotelul este impecabil, până acum este o experienţă tare frumoasă. Dupa ciocolată albă, yammy,yammy, trebuie să mă îmbrac, să mă pregătesc de plecare, că drumurile în scop profesional, personal si business, nu ma iartă. Glumesc, că în fond, fac numai ce îmi place! Sunt o norocoasă în viaţa asta şi îi mulţumesc Celui de Sus, în fiecare moment, pentru asta. În cursul zilei, vă voi ţine updataţi cu numeroasele treburi pe care le am
în agendă pe ziua asta luuungă de azi. Vă pup tare de tot şi să vă fie şi azi bine! Love,Oana"

Iar dacă mergem dincolo de ocean, o găsim pe Kim Kardashian, la fel de încrezătoare, însă de această dată, în puterile soţului, nu în cele personale.

"Kanye a schimbat regulile jocului, începând din prima zi", a fost mesajul postat de Kim, pe profilul ei de Facebook, alături de un link către un articol despre felul în care a schimbat Kanye West moda masculină, pentru totdeauna.


 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici