Vedetele şi tratamentele de înfrumuseţare. La ce metode neobişnuite recurg starurile de la Hollywood pentru gala premiilor Oscar

Gala premiilor Oscar este deopotrivă dedicată filmului şi modei şi, de aceea, vedetele recurg la metode dintre cele mai diverse, unele inimaginabile, pentru a străluci pe covorul roşu.

513 afișări
Imaginea articolului Vedetele şi tratamentele de înfrumuseţare. La ce metode neobişnuite recurg starurile de la Hollywood pentru gala premiilor Oscar

Vedetele şi tratamentele de înfrmuseţare. La ce metode neobişnuite recurg starurile de la Hollywood pentru gala premiilor Oscar

Excrementele de pasăre, testiculele de taur şi sângele uman sunt numai câteva dintre tratamentele cosmetice-minune recomandate de esteticieni vedetelor care doresc să strălucească pe covorul roşu la gala decernării premiilor Oscar, care va avea loc duminică, la Los Angeles.

"Este marea finală a sezonului premiilor, aşa că celebrităţile fac orice pentru a fi o apariţie perfectă pe covorul roşu", spune Sam Sboura, editor de modă al canalului de televiziune TLC. "Sunt dispuse să meargă până la extreme", pentru a străluci, adaugă acesta.

Exemple în acest sens sunt actriţele Demi Moore, în vârstă de 50 de ani, care a povestit că a apelat la tratamentul cu lipitori pentru detoxifiere, şi Gwyneth Paltrow, care a venit la o premieră cu spatele acoperit cu vânătăi circulare, provocate de "ventuze".

Angelina Jolie, de exemplu, a povestit în 2011 pentru Vanity Fair că fiii săi Madox şi Pax îşi fac pedichiura cu ajutorul unor peştişori care "se hrănesc cu cuticule", iar impresarul Simon Cowell a spus că poartă mereu asupra sa doze de oxigen de mărimea unui buzunar, pe care le inhalează pentru a-şi menţine aspectul tânăr.

Anul acesta, tendinţele în materie de tratamente de înfrumuseţare au trecut de graniţa substanţelor antirid injectabile şi se îndreaptă tot mai mult către liftingul facial de tip "vampir", în care serurile sunt înlocuite cu sângele clientului.

Serviciul este deja disponibil şi foarte căutat în Beverly Hills, Los Angeles, unde cel care îl practică, chirurgul plastician Paul Nassif explică faptul că pacientului i se extrage aproximativ o eprubetă de sânge, din care sunt izolate anumite componente şi care este ulterior amestecat cu un anumit ser şi injectat înapoi în pielea afectată de riduri.

Cel puţin o variantă de înfrumuseţare rapidă şi eficientă există şi pentru cei cu frică de ace. La Shizuka New York Day Spa din Manhattan se oferă tratamentul Geisha Facial - timp de o oră, pe faţa pacientului se aplică praf de excremente de privighetoare. Găinaţul este importat direct din Japonia, iar proprietarul salonului, Shizuka Bernstein, spune că acestea conţin enzime naturale care exfoliază pielea.

Şi pentru că nu există înfăţişare perfectă fără un păr impecabil, a fost inventat în acest sens un tratament revoluţionar şi, desigur, mai puţin obişnuit. Fiertura de testicule de taur, care se folosea în vremuri străvechi în Persia şi despre care se spune că întăreşte şi regenerează firul de păr, este disponibilă acum într-un salon celebru din Santa Monica.

Dar frumuseţea nu este numai de vânzare, ci poate fi şi închiriată. Nu mai este de mult un secret faptul că majoritatea bijuteriilor şi a ţinutelor pe care vedetele le poartă pe covorul roşu sunt de închiriat. Designerii recurg la trucuri de ultim moment pentru ca aceia pe care îi îmbracă să pară mai înalţi sau mai scunzi în faţa camerelor de filmat.

Astfel, o companie producătoare de pantofi, din Hong Kong, a introdus un branţ invizibil în fiecare pereche de pantofi, făcându-l pe purtător să pară cu cel puţin doi centimetri mai înalt.

Designerul de bijuterii de lux din Los Angeles Azature a creat un lac de unghii negru, care are în compoziţie diamante minuscule, despre care se spune că ar conferi "o strălucire tridimensională" când este aplicat. O singură sticluţă cu astfel de lac de unghii este disponibilă spre vânzare încă din noiembrie anul trecut, în magazinul londonez Selfridges, şi costă 250.000 de dolari.

Cea de-a 85-a gală a premiilor Oscar va avea loc duminică, la Hollywood & Highland Center din Los Angeles. Gala va fi prezentată de actorul Seth MacFarlane.

Lungmetrajul "Lincoln", regizat de Steven Spielberg, a primit cele mai multe nominalizări - 12 - şi este urmat în acest top al producţiilor cu cele mai multe selecţii de filmele "Life of Pi", cu 11. Filmele "Silver Linings Playbook" şi "Les Misérables" au primit câte opt nominalizări, iar "Argo" - şapte nominalizări.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici