Venus Williams a lansat o linie de vestimentaţie, încălţăminte şi accesorii ieftine

Jucătoarea de tenis Venus Williams a lansat, joi, o linie de vestimentaţie, încălţăminte şi accesorii pentru femei ce va fi vândută în magazinele Steve & Barry's din SUA, fiecare din cele 120 de articole costând sub 20 de dolari, informează presa internaţională.

2 afișări
Imaginea articolului Venus Williams a lansat o linie de vestimentaţie, încălţăminte şi accesorii ieftine

Venus Williams a lansat o linie de vestimentaţie, încălţăminte şi accesorii ieftine

Linia de vestimentaţie se numeşte "EleVen" şi a fost lansată într-un centru comercial din New York. "EleVen" (11) include iniţiala sportivei, însă face şi referire la adresa primei case în care a locuit sportiva împreună cu familia sa, în California.

Venus Williams consideră parteneriatul cu Steve & Barry's de bun augur. "Ei căutau o sportivă, iar eu am învins concurenţa", a spus Williams. Ea a precizat că şi-a dorit să creeze o colecţie care să le ajute pe femei să arate bine în ciuda stilului lor de viaţă activ.

Reprezentanţii EleVen au asigurat că este vorba de cea mai amplă linie de vestimentaţie concepută vreodată de o sportivă şi au subliniat faptul că Venus Williams a făcut studii de design şi modă la Institutul de Artă din Fort Lauderdale.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici