Vezi aici câteva dintre rolurile memorabile ale lui Elizabeth Taylor - VIDEO

Actriţa Elizabeth Taylor a murit la vârsta de 79 de ani, miercuri dimineaţă, la spitalul Cedars-Sinai din Los Angeles unde fusese internată de şase săptămâni, din cauza unei insuficienţe cardiace, a anunţat purtătorul său de cuvânt pentru postul de televiziune CNN.

564 afișări
Imaginea articolului Vezi aici câteva dintre rolurile memorabile ale lui Elizabeth Taylor - VIDEO

Vezi aici câteva dintre rolurile memorabile ale lui Elizabeth Taylor (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Elizabeth Taylor şi-a făcut debutul în cinematografie încă de tânără, la nouă ani, în "There's One Born Every Minute". În 1943 a apărut în filmul "Lassie come home". Taylor şi-a câştigat celebritatea la 12 ani, cu rolul din filmul "Vis de glorie" (1944). În 1963 făcea un rol memorabil în "Cleopatra" alături de cel care avea să-i devină mai târziu soţ, Richard Burton.

Actriţa a fost recompensată cu două premii Oscar, pentru "Butterfield 8" (1960) şi "Cui îi e frică de Virginia Woolf?" (1966).

Vezi mai jos câteva dintre rolurile memorabile ale lui Elizabeth Taylor:

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici