Vezi cine concertează în aprilie la Bucureşti - VIDEO

Primul concert al legendarei trupe The Animals în România, dar şi un show semnat Manu Chao şi un concert de jazz susţinut de Al Di Meola alături de New World Sinfonia se numără printre concertele lunii aprilie la Bucureşti.

60 afișări
Imaginea articolului Vezi cine concertează în aprilie la Bucureşti - VIDEO

Manu Chao revine în concert la Bucureşti (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Luna aprilie este una foarte variată din punctul de vedere al stilurilor muzicale - rock clasic, latino, dar şi reggae.

Astfel, legendara trupă The Animals & Friends va susţine un concert live în Jukebox Club din Bucureşti, în data de 2 aprilie. Din categoria trupelor de aur, The Animals a intrat în istoria rockului cu hituri fredonate de generaţii, difuzate oricând pe posturile de radio. "The House of The Rising Sun", "We Gota Get Out of This Place" şi "Don't Le Me Be Misunderstood" sunt doar câteva dintre ele.

Formula The Animals & Friends păstrează în componenţă doi membri fondatori ai trupei: John Seel - tobe şi Mickey Gallagher - claviaturi (care de-a lungul anilor a colaborat cu The Blockheads, Paul McCartney, The Clash, Eurythmics). Alături de ei, au fost invitaţi muzicieni de calibru - "friends": Peter Barton (voce, bas, ex Boomtown Rats Roberts & Crowe, Wayne Fontana's Mindbenders) şi John E. Williamson (voce, chitară, ex Titanic).

În aceeaşi categorie a trupelor clasice care susţin concerte în România se înscrie Gipsy Kings, care va susţine un spectacol la Sala Palatului, pe 9 aprilie. Concertul face parte din "Gipsy Kings 2010 - 2011 World Tour". Turneul a început pe 18 iulie 2010, în Los Angeles, şi a inclus oraşe precum Montreal, New York, Chicago, Dallas, Zagreb, Berlin şi Moscova, urmând ca acesta să se încheie pe 7 mai, la Budapesta.

De asemenea, Manu Chao revine în concert la Bucureşti, după spectacolul de la B'estfest din 2008, şi va cânta pe 16 aprilie la Sala Palatului.

Acestora li se alătură muzicianul Al Di Meola, care va susţine un concert alături de trupa New World Sinfonia pe 21 aprilie, la Sala Palatului din Bucureşti. Îndrăgostit de jazzul fusion experimental, Al Di Meola este, în prezent, unul dintre cei mai proeminenţi reprezentanţi ai genului.

Tehnica sa inegalabilă i-a pavat drumul către o carieră fabuloasă, iar pasiunea şi profunzimea spiritului său creativ i-au câştigat armate de fani în întreaga lume. Al Di Meola va împărţi scena de la Bucureşti cu trupa sa, New World Sinfonia, formată din Fausto Beccalossi (acordeon), Peo Afonsi (chitară acustică), Peter Kaszas (percuţie), Gumbi Ortiz (percuţie) şi Victor Miranda (bas).

Calendarul concertelor anunţate pentru luna aprilie în Bucureşti:

Vineri, 1 aprilie:

  • "Live in The Lounge" cu Irina Sârbu

  • The ARK Cafenea

Sâmbătă, 2 aprilie:

  • Byron - "Imperfect"

  • Clubul Ţăranului

  • Maria Radu la Hard Rock Cafe - Hard Rock Cafe

  • The Animals & Friends - JukeBox Club

Marţi, 5 aprilie:

  • Kultur Shock Live la Control Club

Miercuri, 6 aprilie:

  • Omul cu Şobolani în Club A

Joi, 7 aprilie:

  • Alexandrina la The Silver Church
  • Horia Brenciu & HB orchestra - Hard Rock Cafe

  • Hurts la Fratelli Studios

Joi, 14 aprilie :

  • Otros Aires - Godot Cafe Teatru

Sâmbătă, 16 aprilie:

  • Manu Chao - Sala Palatului

Luni, 21 aprilie:

  • Al Di Meola - Sala Palatului

Duminică, 24 aprilie

  • E.M.I.L.- Club Fabrica

Sâmbătă, 30 aprilie

  • Enrico Macias - Sala Palatului

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici