Viaţa bate filmul. Caleb Anderson este student la doar 12 ani

  • Caleb Anderson are 12 ani şi se pregăteşte de facultate
  • El va urma cursurile Facultăţii de Inginerie Aerospaţială din Georgia
  • Băiatul din Statele Unite ştia să citească încă de la un an
1305 afișări
Imaginea articolului Viaţa bate filmul. Caleb Anderson este student la doar 12 ani

Sursa: captură ecran YouTube

Viaţa bate filmul ... sau serialul, după caz. Mă refer aici la serialul Young Sheldon care urmăreşte povestea unui copil de nouă ani, atât de deştept încât este deja la liceu. Caleb Anderson este un puşti de 12 ani din Statele Unite care se pregăteşte să urmeaze cursurile unei facultăţi de inginerie aerospaţială. La vârsta de nouă luni ştia limbajul semnelor şi la un an reuşea deja să citească.

Caleb Anderson: „Nu sunt foarte deştept, doar înţeleg informaţia foarte repede. Am această amintire, că mergeam în clasa întâi şi învăţam acolo şi toată lumea era mult mai înaltă decât mine, pentru că eu aveam doi ani. Abia puteam să merg! Asta este viaţa mea. Aşa sunt eu. Şi am trăit în acest mod toată viaţa.”

 

 

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici