Viaţă de lux MIMATĂ la bordul unui avion privat. Cum să pari bogat pe internet | GALERIE FOTO

Orice vedetă de pe reţelele de socializare trebuie să apară în văzul lumii stând relaxată la bordul unui avion privat, altfel nu este "în trend".

7787 afișări
Imaginea articolului Viaţă de lux MIMATĂ la bordul unui avion privat. Cum să pari bogat pe internet  | GALERIE FOTO

Viaţă de lux MIMATĂ la bordul unui avion privat. Cum să pari bogat pe internet | GALERIE FOTO

VEZI GALERIA FOTO AICI 

Cum sărăcia nu a fost niciodată la modă, iar luxul trebuie etalat, cei care nu şi-l permit îl mimează. 

În Rusia, doritorii pot  închiria un avion, care nu se ridică de la sol, timp de două ore pentru 14.000 de ruble (în jur de 244 de dolari) şi au la dispoziţie şi un fotograf sau pot plăti mai puţin (11.000 de ruble sau 191 de dolari) doar pentru avion.

CITEŞTE CONTINUAREA ARTICOLULUI AICI
 

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici