Viaţă mai lungă şi împlinită, alături de prietenii patrupezi. Câinii le aduc stăpânilor fel de fel de avantaje

  • Câinele este cel mai iubit animal de companie
  • Cel mai mare câine din lume ajunge la 111 cm. înălţime
  • Câinii pot fi dresaţi sa depisteze cancerul şi alte boli la oameni
8838 afișări
Imaginea articolului Viaţă mai lungă şi împlinită, alături de prietenii patrupezi. Câinii le aduc stăpânilor fel de fel de avantaje

Cei care avem sau am avut un câine ştim că simpla lor prezenţă ne face mai fericiţi.

Un câine te ajută să faci mai multă mişcare când îi scoţi la plimbare pentru că mersul pe jos este un exerciţiu aerobic excelent. Îţi va lărgi grupul de prieteni, plimbările în parc iţi deschid o poartă către socializare şi către oamenii care împart acelaşi hobby cu tine. Vei dormi mult mai bine, îţi va creşte speranţa de viaţă şi îţi va reduce riscul de Alzheimer.

Câinele este cel mai utilizat instrumet terapeutic in cadrul terapiilor asistate oferind multe beneficii psihologice, sociale şi fizice.

Câinele este un paznic ideal care îţi dă multă siguranţă, mai ales dacă stai la casă. Un iubitor de câini şi-a sărbătorit căţelul Zeus cu un tort mare şi ca desert a înfulecat o felie de pepene. Au fost răsfăţaţi şi restul câinilor din gospodarie, că doar o zi pe an e mare sărbătoare. Proprietarul a spus că un câine este o responsabilitate uriaşă, plină de bucurii şi momente inedite.

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici