Viciul care ar putea strica relaţia dintre Ben Affleck şi Jennifer Garner. Ce măsuri radicale are de luat actorul

Actorul şi regizorul Ben Affleck şi soţia sa, actriţa Jennifer Garner s-au tot certat pe tema fumatului. Garner i-a cerut lui Affleck să renunţe la acest viciu până la Crăciun.

1078 afișări
Imaginea articolului Viciul care ar putea strica relaţia dintre Ben Affleck şi Jennifer Garner. Ce măsuri radicale are de luat actorul

Viciul care ar putea strica relaţia dintre Ben Affleck şi Jennifer Garner. Ce măsuri radicale are de luat actorul (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Jennifer Garner, cu care actorul are trei copii, Violet, în vârstă de şase ani, Seraphina, în vârstă de trei ani, şi Samuel, în vârstă de nouă luni, se săturase să-l vadă pe Affleck fumând şi i-a cerut să renunţe total la acest viciu, informează contactmusic.com.

O sursă a declarat pentru publicaţia National Enquirer: ''Ben s-a reapucat de fumat în timp ce realiza filmul 'Argo', dar a renunţat după o discuţie aprinsă cu Jennifer".

"Ea voia să-şi invite familia să petreacă Crăciunul cu ei şi copii, la Los Angeles. Dar i-a spus lui Ben: 'Nu vreau să te văd furişându-te afară la fiecare 20 de minute şi să te întorci mirosind a fum. Nu le mai spun să vină dacă se va întâmpla asta'", a mai povestit sursa.

Astfel încât Ben a apelat la serviciile unui specialist în hipnoză pentru a renunţa la fumat, a adăugat sursa.

Jennifer Garner şi Ben Affleck s-au căsătorit în iunie 2005, după ce s-au cunoscut în 2003, pe platourile de filmare de la "Daredevil".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici