Victoria Beckham este din nou însărcinată

Soţia fotbalistului englez David Beckham, Victoria, aşteaptă cel de-al patrulea copil, în speranţa că acesta va fi o fetiţă, celebrul cuplu având în prezent trei băieţi, susţine revista engleză Closer, citată de cotidianul german Bild.

145 afișări
Imaginea articolului Victoria Beckham este din nou însărcinată

Victoria Beckham este din nou însărcinată

"Un nou copil este pe drum", a titrat Closer, care menţionează că David şi Victoria Beckham îşi doresc foarte mult o fetiţă, după cei trei băieţi pe care îi au, Brooklyn (9 ani), Romeo (5 ani) şi Cruz (3 ani).

Potrivit aceleiaşi surse, Victoria Beckham urmează de câteva luni o dietă specială pentru reglarea nivelului hormonal, astfel încât să poată rămâne însărcinată.

"Dacă dieta a avut succes, vom vedea cât de curând, pentru că la silueta Victoriei, va fi imposibil să nu se observe imediat orice rotunjimi", concluzionează Bild.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici