Victoria Beckham, recompensată la Londra cu Designer Brand Award pe 2011

Victoria Beckham, fostă membră în grupul pop Spice Girls, a ajuns în elita modei britanice, după ce a câştigat, luni seară, unul dintre cele mai prestigioase premii acordate de reprezentanţii industriei, Designer Brand Award.

194 afișări
Imaginea articolului Victoria Beckham, recompensată la Londra cu Designer Brand Award pe 2011

Victoria Beckham, recompensată la Londra cu Designer Brand Award pe 2011 (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Victoria, soţia fotbalistului David Beckham, a primit acest premiu - considerat un Oscar al modei - la o gală care a avut loc la hotelul Savoy din centrul Londrei.

Victoria Beckham s-a impus în faţa unor stilişti renumiţi, precum Tom Fod, Stella McCartney şi designerii grupului Burberry.

Sarah Burton, creatorul de modă principal al casei Alexander McQueen, care a realizat rochia de mireasă pentru Kate Middleton, dar şi pe cea de domnişoară de onoare purtată de sora acesteia, Pippa, a fost desemnată "designerul anului 2011".

La eveniment au fost prezente numeroase vedete britanice, precum top modelul Kate Moss, actorul Colin Firth, dar şi Samantha Cameron, soţia premierului britanic David Cameron.

Harold Tillman, preşedintele British Fashion Council, organizaţia care acordă aceste premii anuale, a declarat că nivelul ridicat al candidaţilor din acest an demonstrează "amploarea şi creativitatea pe care Londra este în măsură să le ofere".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici