Victoria Beckham, simbol al anorexiei

Periodical Publishers Association a cerut cititorilor britanici să aleagă cea mai bună copertă de revistă britanică a tuturor timpurilor, dintr-un total de 16 imagini celebre, printre care una a publicaţiei Heat ce o reprezintă pe Victoria Beckham ca simbol al anorexiei, informează Brand Republic.

292 afișări
Imaginea articolului Victoria Beckham, simbol al anorexiei

Victoria Beckham, simbol al anorexiei

Publicul britanic poate alege dintre 16 coperte celebre, printre care una a revistei Tatler, din 1989, care o înfăţisează pe designerul Vivienne Westwood drept fostul premier al Marii Britanii, Margaret Thatcher, o alta, a revistei Heat, ce ilustrează un avertisment privind anorexia, având-o drept subiect pe Victoria Beckham, într-o poză în care oasele vedetei sunt foarte evidente, dar şi coperta numărului special "Brit Pop", al revistei Vanity Fair, care îi înfăţişează pe cântăreţul Liam Gallagher alături de actriţa Patsy Kensit.

Coperta câştigătoare va fi publicată în ediţia Magazine Week, care va ieşi pe piaţă pe 29 septembrie.

Printre coperţile care au mai fost incluse în concurs se mai numără una a revistei OK! din 1999, - o fotografie de la nunta lui David şi a Victoriei Beckam, şi una a revistei Vogue din 1997, care înfăţişează o fotografie a prinţesei Diana.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici