VIDEO | A intrat cu maşina în biserică şi s-a oprit la câţiva metri de altar. Cum şi-a motivul gestul tânărul şofer

Un bărbat în vârstă de 35 de ani din Spania a intat cu maşină în biserică şi s-a oprit la doar câţiva metri de altar.

2193 afișări
Imaginea articolului VIDEO | A intrat cu maşina în biserică şi s-a oprit la câţiva metri de altar. Cum şi-a motivul gestul tânărul şofer

VIDEO | A intrat cu maşina în biserică şi s-a oprit la câţiva metri de altar. Cum şi-a motivul gestul tânărul şofer

Scenele s-au petrecut în oraşul Sonseca, provincia Toledo. Şoferul a lovit puternic cu maşina în uşile bisericii, dar acestea au rezistat impactului iniţial. O femeie aflată în apropiere a crezut că este vorba de un accident şi a mers să vadă dacă cel aflat la volan este rănit.
 
Bărbatul a început însă să urle că este posedat de Diavol şi că vrea să îşi salveze sufletul. A pus din nou piciorul pe pedala de acceleraţie, moment în care uşile au cedat, iar tânărul s-a oprit cu maşina lângă altar.
 
Potrivit RussiaToday, bărbatul a fost internat cu râni minore şi a fost testat pentru alcool şi alte substanţe, dar rezultatele nu au fost făcute publice.
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici