VIDEO: Actorul american Stanley Tucci a devenit senzaţia internetului. Care este reţeta pentru cocktailul "quarantucci"

  • Actorul american Stanley Tucci (59 ani) a postat un clip video în care pregăteşte un cocktail cu alcool pentru soţia lui
  • Vedeta de la Hollywood a adunat într-o zi peste 400 de mii de aprecieri pe Instagram şi mii de comentarii
  • Actorul şi-a denumit cocktailul "quarantucci"
572 afișări
Imaginea articolului VIDEO: Actorul american Stanley Tucci a devenit senzaţia internetului. Care este reţeta pentru cocktailul "quarantucci"

Sursa foto: Instagram Stanley Tucci

Izolat la domiciliu şi departe de platourile de filmare, actorul american Stanley Tucci a decis să "joace o scenă" în propria bucătărie în faţa soţiei lui, Felicity Blunt. Vedeta de la Hollywood nu a interpretat nicio secvenţă din vreun film, ci a pregătit un cocktail cu alcool, iar soţia l-a filmat.

Stanley Tucci le-a explicat fanilor de pe site-urile de socializare cum se prepară "quarantucci". Actorul a pus gheaţă într-un cocktail shaker şi le-a spus privitorilor lui "Tu vrei un shot dublu de gin. Dacă nu vrei gin, poţi folosi vodka". Apoi a adăugat vermut dulce, un shot de Campari şi le-a amestecat.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Stanley Tucci (@stanleytucci) on

Apr 20, 2020 at 11:04am PDT

"Şi există şi asta", a spus Stanley care se referea la o felie de portocală cu care a ornat băutura alcoolică. Actorul a gustat primul din cocktail, după care i l-a oferit şi soţiei Felicity. 

Reacţiile fanilor nu au întârziat să apară, aceştia l-au felicitat şi lăudat pentru băutura pregătită.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici