VIDEO AMUZANT: Un pisoi se luptă cu propria reflexie în oglindă

Un pisoi brun-roşcat a fost surprins în timp ce încerca în repetate rânduri să-şi înfrunte reflexia din oglindă, în videoclip apărând de-a dreptul speriat de propria imagine.

1089 afișări
Imaginea articolului VIDEO AMUZANT: Un pisoi se luptă cu propria reflexie în oglindă

Iniţial, în videoclipul de 20 de secunde, pisoiul poate fi văzut plimbându-se liniştit pe un pat până ce se observă pe sine într-o oglindă, scrie Daily Mail.

Deşi luat prin surprindere şi vizibil speriat, pisoiul îşi face curaj să se apropie ca să vadă mai bine, după care încearcă în repetate rânduri, fără succes, să îşi răpună adversarul.

După şase tentative, pisoiul învins se retrage încet cu coada între picioare, aventura lui culminând cu momentul în care alunecă de pe pat şi aterizează pe podea cu o căzătură.

Din fericire, protagonistul filmuleţului a scăpat nevătămat din confruntarea eşuată.


Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici