VIDEO. Clipe de groază pentru un copil de 7 ani: A fost dărâmat de pe placa de surf chiar de un rechin. Cum a reacţionat

Chandler Moore, un copil de 7 ani din Statele Unite, a căzut de pe placa de surf după ce a fost dezechilibrat de un peşte. Filmările au dovedit ulterior că era vorba de un rechin, potrivit CNN.

1790 afișări
Imaginea articolului VIDEO. Clipe de groază pentru un copil de 7 ani: A fost dărâmat de pe placa de surf chiar de un rechin. Cum a reacţionat

VIDEO| Un rechin a dărâmat un copil de pe placa de surf

Orice surfer a mai căzut de pe placă la viaţa lui, dar câţi dintre ei se pot lăuda că au fost dărâmaţi de un rechin în carne şi oase?

Chandler Moore, un băieţel de 7 ani din Florida, a mers la plajă împreună cu familia, într-o minivacanţă după Ziua Recunoştinţei. Shaun Moore, tatăl micuţului, a declarat ulterior pentru CNN că era o zi însorită, „perfecta pentru surf”. A mai spus că plaja era aglomerată şi că mai mulţi surferi se aflau deja în apă atunci când a intrat în valuri împreună cu fiul său. Chandler a început să practice acest sport la vârsta de 4 ani.

Valurile începuseră să se intensifice, iar micuţul tocmai se ridicase pe placă împins de tatăl său când ceva cu totul neaşteptat l-a dezechilibrat. „Credeam că e un peşte obişnuit”, a povestit ulterior băiatul. Filmarea realizată de camera GoPro ataşată de placa familiei Moore a surprins însă întregul incident: copilul fusese răsturnat chiar de un rechin, înotătoarea dorsală a acestuia fiind perfect vizibilă în imaginile video.

Chandler nu a fost rănit în urma căzăturii. Acesta le-a arătat filmarea colegilor de la şcoală şi este nerăbdător să se urce din nou pe placa de surf.

Rechinii sunt o prezenţă comună în zona plajei New Smyrna, iar estimările specialiştilor spun că fiecare om care înoată în acel perimetru se află la aproximativ 3 metri depărtare de unul dintre ei.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici