VIDEO Cum a fost furat un reporter care transmitea în direct despre jafuri

  • Cum ar fi să transmiţi o ştire despre furturi şi să devii chiar tu victima unui hoţ?
  • Un reporter a trăit-o pe propria piele, live.
1863 afișări
Imaginea articolului VIDEO Cum a fost furat un reporter care transmitea în direct despre jafuri

Captură CHV Noticias

Moment amuzant la ştiri. Un reporter din Chile care transmite live despre creşterea numărului de jafuri a fost el însuşi victima unui furt, când un papagal s-a „năpustit” asupra lui şi i-a furat o cască wireless.
 
Pasărea s-a aşezat pe umărul jurnalistului în timp ce el transmitea în direct despre criminalitate şi creşterea furturilor. 
 
Nicolas Krumm, jurnalist chilian, i-a făcut semn cameramanului să se asigure că surprinde în cadru oaspetele, care s-a dovedit a fi un instrus cu gânduri „necurate”. Câteva secunde mai târziu, papagalul a decis că principala atracţie era casca din ureche, aşa că i-a smuls-o fără mustrări de conştiinţă.
 
Reporterul uimit, care lucrează pentru Chilevision, a încercat să o ia înapoi, dar a fost prea lent, iar pasărea a dispărut cu premiul său, în timp ce Krumm a rămas cu buza umflată: „Tocmai mi-a luat casca!”. 
 
„Papagalul ne-a urmărit de pe balustradele din apropiere şi cred că urechea mea i-a atras atenţia, pentru că îl poţi vedea cum se uită cu coada ochiului la ea înainte de a o lua. A trebuit să continui să vorbesc pentru că eram în mijlocul unei transmisiuni în direct. Chiar în momentul în care încerc să mă asigur că cameramanul a văzut papagalul, acesta îmi ia casca. Nu a fost ceva ce am vrut să comentez chiar în acel moment, deoarece aveam de-a face cu un subiect sensibil, care era o spargere de locuinţă, şi am considerat că cel mai prudent lucru era să continui transmisia”, a explicat reporterul păgubit. 
 
Krumm a dezvăluit, de asemenea, că a avut noroc, până la urmă. Cameramanul său a reuşit să găsească casca şi să o recupereze dintr-un petec de iarbă din apropiere. 
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici