VIDEO. "Donald Trump", bătut pe scenă la un concert Guns N' Roses.Trupa şi-a invitat fanii să distrugă o piñata cu chipul magnatului

Membrii trupei Guns N' Roses şi-au invitat fanii pe scenă, la un concert pe care îl susţineau în Ciudad de Mexico, la Palacio de los Deportes, şi i-au încurajat să distrugă o piñata cu chipul lui Donald Trump, informează The Hollywood Reporter.

1069 afișări
Imaginea articolului VIDEO. "Donald Trump", bătut pe scenă la un concert Guns N' Roses.Trupa şi-a invitat fanii să distrugă o piñata cu chipul magnatului

VIDEO. "Donald Trump", bătut pe scenă la un concert Guns N' Roses.Trupa şi-a invitat fanii să distrugă o piñata cu chipul magnatului

"Hai să aducem nişte oameni şi să le dăm nişte bâte", a spus solistul Axl Rose pe scenă, în timp ce fanii din audienţă erau încurajaţi şi ajutaţi de gărzile de corp ale trupei să urce pe scenă. "Exprimaţi-vă cum vă vine", a adăugat Axl Rose. Fanii care participau la concert au primit bâte şi li s-a permis să distrugă figurina ce-l reprezenta pe Donald Trump.

Aici, un clip care atestă acţiunea celor de Guns N' Roses:

Piñata este un recipient confecţionat din papier-mâché, ceramică, paie, argilă sau pânză, decorat şi umplut apoi cu jucării şi bomboane, pe care copiii din America Latină, legaţi la ochi, o sparg cu bâte, pentru a se delecta cu dulciurile din interiorul obiectului de bâlci. Tradiţia spune că piñata trebuie să fie reprezentată sub formă de om sau animal.

Guns N' Roses a vândut peste 100 de milioane de copii ale albumelor sale pe plan mondial. Fiecare material discografic al grupului a intrat în topul Billboard, în multe topuri europene, dar şi în cele din Asia şi America de Sud. Cel mai bine vândut disc al trupei este "Appetite For Destruction", cu peste 38 de milioane de exemplare, la nivel mondial.

După destrămare, Axl Rose a obţinut în justiţie dreptul de a folosi numele trupei, a lansat "Chinese Democracy", şi a continuat să susţină turnee cu grupul sub acelaşi nume. Dintre vechii membri ai formaţiei, doar Dizzy Reed a colaborat în continuare cu Axl Rose.

Până de curând, trupa Guns N' Roses era formată din Axl Rose (vocal, pian), Dizzy Reed (clape, pian, sintetizator, backing vocals), Tommy Stinson (chitară bas, backing vocals), Chris Pitman (clape, backing vocals), Richard Fortus (chitară), Frank Ferrer (baterie, percuţie), Ron "Bumblefoot" Thal (chitară) şi DJ Ashba (chitară). Thal şi Ashba au părăsit formaţia în 2014, respectiv 2015.

Guns N' Roses a concertat în România, în septembrie 2010, la complexul Romexpo din Capitală, dar şi în cadrul festivalului Rock the City, în iulie 2012, tot la Romexpo.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici